ΕΛΛΑΔΑ

Τραγικό τέλος στην υπόθεση αναζήτησης του ηθοποιού Στράτου Βαλσαμίδη

Τραγικό τέλος στην υπόθεση αναζήτησης του ηθοποιού Στράτου Βαλσαμίδη

Το χειρότερο σενάριο επιβεβαιώθηκε στην υπόθεση της εξαφάνισης του ηθοποιού Στράτου Βαλσαμίδη, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί την περασμένη Παρασκευή, καθώς εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του στο Παλαιό Ψυχικό

Ο Στράτος Βαλσαμίδης είχε εξαφανιστεί την περασμένη Παρασκευή από το Περιστέρι, με τη μητέρα και την αδερφή του να απευθύνονται στο Φως στο Τούνελ της Αγγελικής Νικολούλη για να τον εντοπίσουν.

Το κινητό του νεαρού ηθοποιού έδωσε το τελευταίο του στίγμα το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου στο κέντρο της Αθήνας και έκτοτε χάθηκε κάθε του ίχνος.

Τελικά, ο 34χρονος βρέθηκε νεκρός μια εβδομάδα αργότερα, ανήμερα της ονομαστικής του εορτής, στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του, στο Παλαιό Φάληρο, με τις συνθήκες θανάτου του να παραμένουν άγνωστες.

Όπως αποκαλύφθηκε κατά την τηλεοπτική εκπομπή «Φως στο Τούνελ», η οποία ασχολήθηκε χθες με την υπόθεση, διερχόμενοι στο ύψος του Άλσους Αμαδρυάδων στο Παλαιό Ψυχικό, είδαν τον άτυχο νεαρό «καθισμένο» στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του και ειδοποίησαν τις Αρχές.

Οι πρώτες εκτιμήσεις

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των ιατροδικαστών, στο σώμα του Βαλσαμίδη υπήρξαν μικροτραυματισμοί στα άνω και κάτω άκρα που έγιναν όσο αυτός ήταν ακόμα στη ζωή. Τα ευρήματα δείχνουν πως τον τράβηξαν από κάποιο χώρο και μετά τον μετέφεραν στο σημείο που βρέθηκε.

Ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας και ιατροδικαστής – γιατρός δημόσιας υγείας, Σωκράτης Τσαντίρης, είπε στο «Τούνελ» πως ο θάνατος του πρέπει να επήλθε τουλάχιστον 48 ώρες πριν βρεθεί.

«Περισσότερες απαντήσεις για τα ακριβή αίτια θανάτου αναμένεται να δώσουν οι ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις», κατέληξε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ