Έγκλημα στους Αγίους Θεοδώρους: Νέα συγκλονιστικά στοιχεία για τη δολοφονία της 73χρονης
Πηγή: CNN Greece

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με το άγριο έγκλημα στους Αγίους Θεοδώρους, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι οι δύο δράστες που παραδόθηκαν και ομολόγησαν την πράξη τους βρίσκονταν στην λαϊκή αγορά και παρατήρησαν τη χρυσή αλυσίδα στο λαιμό της 73χρονης και την ακολούθησαν για να βρουν την κατάλληλη ευκαιρία να της την αφαιρέσουν.

Έτσι οι δράστες – δύο Ρομά 26 και 28 ετών-ακολούθησαν με το αυτοκίνητό τους το ζευγάρι και στάθμευσαν έξω από το σπίτι τους.

Στη συνέχεια, ο 26χρονος συνοδηγός, φώναξε από τον δρόμο την 73χρονη και αυτή βγήκε από το σπίτι, προκειμένου να διαπιστώσει τι συμβαίνει.

Ξαφνικά, το θύμα άρχισε να φωνάζει και να καλεί σε βοήθεια. Ακούγοντάς την ο σύζυγος και ο γιος της βγήκαν από το σπίτι και είδαν στο δρόμο σταματημένο ένα αυτοκίνητο, όπου μέσα του βρισκόταν ο οδηγός, ενώ ο δεύτερος άνδρας, βρισκόταν εκτός αυτού και διαπληκτιζόταν με το θύμα.

Στη θέα των συγγενών της 73χρονης, ο 26χρονος που ήταν έξω από το αυτοκίνητο, αφού επιχείρησε ανεπιτυχώς να αφαιρέσει την αλυσίδα με τον σταυρό από το λαιμό του θύματος, μπήκε στο αυτοκίνητο και μαζί με τον οδηγό, πραγματοποίησαν κίνηση προς τα εμπρός.

Τη στιγμή εκείνη, το θύμα βρισκόταν μπροστά από το αυτοκίνητο των δραστών, το οποίο χωρίς να ανακόψει την πορεία του, την παρέσυρε περνώντας πάνω από το σώμα της, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της.

Ακολούθως οι δράστες διέφυγαν με μεγάλη ταχύτητα.

Όπως προέκυψε, ο 28χρονος έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ληστείες, παράβαση του νόμου «περί όπλων» και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, ενώ ο 26χρονος για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και ληστείες.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε, υποβλήθηκε πρωινές ώρες της 14-12-2019 στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου. 

Υπενθυμίζεται ότι οι δράστες παραδόθηκαν στην αστυνομία στα Μέγαρα μετά από διαπραγματεύσεις τριών ημερών και ομολόγησαν την πράξη τους. 

Έγκλημα στους Αγίους Θεοδώρους: Παραδόθηκαν και ομολόγησαν οι δύο δράστες

Διαβάστε επίσης