Καλαμάτα: Συνελήφθη η μητέρα του βρέφους που βρέθηκε στον κάδο
Συνελήφθη η μητέρα του βρέφους που βρέθηκε το πρωί σε κάδο σκουπιδιών στο κέντρο της Καλαμάτας.
Οι αστυνομικοί μετά από έρευνες εντόπισαν την 25χρονη με καταγωγή, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, από τη Γεωργία και τη συνέλαβαν.
Το αγοράκι εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας και η ζωή του δεν κινδυνεύει.
Σώθηκε λόγω καθυστέρησης του απορριμματοφόρου
«Το παιδάκι μες την ατυχία του, ήταν πραγματικά τυχερό» δηλώνει ο δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος, για το βρέφος.
Σύμφωνα με τον δήμαρχο, στη συγκεκριμένη περιοχή οι εργασίες καθαρισμού ξεκινούν γύρω στις 05:00 το πρωί. Ωστόσο, σήμερα, λόγω καθυστέρησης στο δρομολόγιο του απορριμματοφόρου, άργησαν να ξεκινήσουν, πράγμα που ουσιαστικά έσωσε το μωρό.
«Η συγκεκριμένη περιοχή “σηκώνεται” γύρω στις 05:00 και το πρωί. Αλλά υπήρξε μία καθυστέρηση στο απορριμματοφόρο και αυτό ήταν το θετικό. Μιλάμε για έναν υπόγειο κάδο που όταν το απορριμματοφόρο κάτσει δίπλα του δεν μπορεί να ακούσει το κλάμα του μωρού» ανέφερε ο κ. Βασιλόπουλος μιλώντας στο Alpha.
Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που εξαπατούσε πολίτες στην Πάτρα - Πάνω από 120.000 ευρώ η λεία
19:10
Ρώσοι απήγαγαν 50 Ουκρανούς από ένα χωριό στο Σούμι
18:58
Πηγές ΑΑΔΕ για τον έλεγχο στον Σύλλογο των Τεμπών: Κανείς δεν είναι υπεράνω του νόμου
18:46
Οι ΗΠΑ αναχαίτισαν ένα ακόμη πλοίο κοντά στη Βενεζουέλα
18:36