ΕΛΛΑΔΑ

Αστυνομικοί βρέχουν με μάνικα γυναίκα που περνά έξω από Τμήμα

Αστυνομικοί βρέχουν με μάνικα γυναίκα που περνά έξω από Τμήμα
Screen grab

Ανακοίνωση σχετικά με βίντεο που δείχνει αστυνομικούς του τμήματος της Ομόνοιας να βρέχουν μια γυναίκα με μάνικα, εξέδωσε το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ.

Το βίντεο ντοκουμέντο έφερε στη δημοσιότητα η εφημερίδα Documento.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο Γιάννη Απατσίδη, που είναι νομικός σύμβουλος της εφημερίδας, και ήταν παρών στο περιστατικό, οι αστυνομικοί φέρθηκαν με βιαιότητα στην συγκεκριμένη γυναίκα, η οποία κινούνταν με αμαξίδιο, ενώ συνέλαβαν και τον ίδιο.



Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται ο ΑΝΤ1, η συγκεκριμένη γυναίκα έχει απασχολήσει επανειλημμένως τις αρχές και ο δικηγόρος συνελήφθη όταν άσκησε βία εναντίον των αστυνομικών.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Με τη σειρά της η ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει ότι «το περιστατικό έλαβε χώρα πριν δύο μήνες, την 20η Οκτωβρίου. Από την ίδια ημέρα, το Αρχηγείο, μόλις έλαβε γνώση, κίνησε τις διαδικασίες διερεύνησης και ελέγχου. Οι εμπλεκόμενοι αστυνομικοί συνελήφθησαν. Η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων ολοκληρώνει τη διερεύνηση. Παράλληλα από το Αρχηγείο διετάχθη την 27η Οκτωβρίου και Ένορκη Διοικητική Εξέταση (Ε.Δ.Ε.), η οποία και αυτή ολοκληρώνεται και τα αποτελέσματά της θα ανακοινωθούν».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ