ΕΛΛΑΔΑ

Καταγγελίες για τον συζυγοκτόνο της Κρήτης από τον πατέρα της 33χρονης

Καταγγελίες για τον συζυγοκτόνο της Κρήτης από τον πατέρα της 33χρονης
ΙΝΤΙΜΕ

Κηδεύτηκε στην πατρίδα της, την Πάτρα, η 33χρονη που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της, με τον πατέρα της να προβαίνει σε καταγγελίες κατά του προφυλακισμένου πλέον 54χρονου.

Ο ίδιος μίλησε για την κακοποίηση που δεχόταν η κόρη του και για τις εφιαλτικές στιγμές που βίωνε.

Ο αστυνομικός πατέρας της δολοφονημένης 33χρονης μητέρας κατηγόρησε τον 54χρονο υδραυλικό πως κακοποιούσε συνεχώς την κόρη του.

«Και τότε που ήταν έγκυος την χτυπούσε. Ακόμη και στην κοιλιά» είπε χαρακτηριστικά στον ΑΝΤ1.

Με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο 54χρονος που ομολόγησε ότι σκότωσε την σύζυγό τους στο σπίτι τους στη Νέα Αλικαρνασσό, κρίθηκε προφυλακιστέος.



Ο 54χρονος, είχε πάρει προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί στον εισαγγελέα το πρωί της Τρίτης.

Στην απολογία του, ο 54χρονος υδραυλικός δήλωσε συντετριμμένος και μετανιωμένος για ό,τι έπραξε, σύμφωνα με τη συνήγορο υπεράσπισής του, η οποία χαρακτήρισε αναμενόμενη την προφυλάκισή του και πρόσθεσε: «Στην εξέλιξη αυτή συνετέλεσε το γεγονός ότι υπάρχει απαξία στην πράξη, ανεξαρτήτως του ότι υπάρχουν πραγματικοί ισχυρισμοί, οι οποίοι νομίζω πως έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα και λαμβάνονται υπόψιν ιδιαιτέρως σε επόμενο στάδιο ή κατά την ακροαματική διαδικασία».

Η συνήγορος του 54χρονου, Αλεξάνδρα Σπανάκη, ανέφερε το κύριο μέλημα στο εξής είναι το παιδί του ζευγαριού και η λήψη μέτρων προστασίας του προς όλες τις κατευθύνσεις και από όλες τις απόψεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ