ΕΛΛΑΔΑ

Καλαμάτα: Προφυλακίστηκε η 24χρονη που πέταξε το μωρό της στον κάδο

Καλαμάτα: Προφυλακίστηκε η 24χρονη που πέταξε το μωρό της στον κάδο
ΙΝΤΙΜΕ/ ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

Προσωρινά κρατούμενη κρίθηκε η 24χρονη από την Γεωργία, που την περασμένη εβδομάδα συνελήφθη επειδή φέρεται να πέταξε το νεογέννητο αγοράκι της σε κάδο σκουπιδιών στην Καλαμάτα.

Την απόφαση αυτή έλαβε το Δικαστικό Συμβούλιο Καλαμάτας, που συνεδρίασε σήμερα, Παρασκευή μετά την προ ημερών διαφωνία Ανακρίτριας και Εισαγγελέα.

Σύμφωνα με το eleftheriaonline.gr, η 24χρονη θα παραμείνει κρατούμενη μέχρι τη δίκη, όπου θα δικαστεί με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας. Το μωρό εδώ και μέρες φιλοξενείται στο Κέντρο Βρεφών "Μητέρα" στην Αθήνα.

Υπενθυμίζεται ότι η 24χρονη που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, προσήλθε το πρωί του περασμένου Σαββάτου και απολογήθηκε, σε μια μαραθώνια απολογία που κράτησε πάνω από πέντε ώρες, δηλώνοντας ότι ουδέποτε πέταξε το νεογέννητο αγοράκι της στον κάδο απορριμμάτων αλλά απλώς ότι το άφησε γύρω στις 02.00 τα ξημερώματα με τη χάρτινη σακούλα πάνω σε αυτόν, ενώ παράλληλα παρακολουθούσε με την ελπίδα να περάσει κάποιος και να το πάρει.

Ταυτόχρονα η 24χρονη ισχυρίστηκε πως ο πατέρας του βρέφους από την πρώτη στιγμή αδιαφόρησε τόσο για την ίδια όσο και για το παιδί του, με την ίδια να βρίσκεται σε απόγνωση καθώς δεν μπορούσε να διακόψει την εγκυμοσύνη της μιας και ήταν σχεδόν 5 μηνών όταν συνειδητοποίησε πως κυοφορούσε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ