ΕΛΛΑΔΑ

Πρωτοχρονιά: Πώς καλωσόρισαν το 2020 Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Πρωτοχρονιά: Πώς καλωσόρισαν το 2020 Αθήνα και Θεσσαλονίκη
In Τime

Με κάθε… επισημότητα υποδέχθηκαν Αθήνα και Θεσσαλονίκη το 2020, με πλήθος κόσμου να επιλέγει να αλλάξει τη χρονιά στην πλατεία Συντάγματος και την πλατεία Αριστοτέλους.

Με μια λαμπερή γιορτή, με μια «βροχή» από πολύχρωμα πυροτεχνήματα, καθώς και με τις ευχές του δημάρχου Κώστα Μπακογιάννη καλωσόρισε η Αθήνα τη νέα χρονιά.

Ο Κώστας Μπακογιάννης ανέβηκε στη σκηνή, που είχε στηθεί στην πλατεία Συντάγματος, και πριν αρχίσει την αντίστροφη μέτρηση για την υποδοχή του νέου έτους ευχήθηκε: «Πάρτε ο ένας τον άλλον αγκαλιά να μην βρει κανέναν το 2020 μόνο του».

Πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί από νωρίς το βράδυ της Τρίτης στην πλατεία Συντάγματος, όπου στις 10:00 το βράδυ ξεκίνησε η φαντασμαγορική γιορτή για την αλλαγή του χρόνου με ένα μαγευτικό σόου και οπτικοακουστικό υπερθέαμα με πολλή μουσική, κέφι, χορό, φώτα και λάμψη!

Οικοδεσπότες της βραδιάς ήταν ο Θέμης Γεωργαντάς και η Νάντια Μπουλέ.

Κάτοικοι και επισκέπτες της Αθήνας διασκέδασαν με το μουσικό συγκρότημα ΜΕΛΙSSES, μαζί τους στη σκηνή βρέθηκαν η Ήβη Αδάμου, η Demy και η Josephine. Τους καλλιτέχνες πλαισίωσε η βραβευμένη ομάδα γενικής γυμναστικής Wolves με ένα φαντασμαγορικό πρόγραμμα.

Στη συνέχεια, τη σκυτάλη ανέλαβε ο Dj Pitsi με ένα άκρως δυναμικό dj set!

Φαντασμαγορικό σόου και στη Θεσσαλονίκη

Στην πλατεία Αριστοτέλους υποδέχτηκαν το νέο έτος οι Θεσσαλονικείς, αψηφώντας το κρύο.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας και ο Γιάννης Σερβετάς βρέθηκαν μαζί στη σκηνή και μέτρησαν αντίστροφα για το νέο έτος.

Ο ουρανός της συμπρωτεύουσας φωτίστηκε από ένα εντυπωσιακό σόου με πυροτεχνήματα ενώ τον κόσμο ξεσήκωσε και το μουσικό πρόγραμμα.

Όπως γράφει η τοπική ιστοσελίδα Thestival.gr, τη βραδιά «άνοιξαν» οι Fortissimo, το γνωστό ελληνικό κουαρτέτο βιολιών.

Στη σκηνή ανέβηκε αμέσως μετά η Ελένη Φουρέιρα, που ξεσήκωσε μικρούς και μεγάλους με τα τραγούδια της.

Τη «σκυτάλη» πήραν στη συνέχεια δύο γνωστοί μουσικοί παραγωγή της Θεσσαλονίκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ