Κακοκαιρία «Ηφαιστίων»: Προβλήματα από την πυκνή χιονόπτωση στα Καλάβρυτα
Η πυκνή χιονόπτωση, που εκδηλώθηκε τις μεσημβρινές ώρες της Κυριακής στην περιοχή των Καλαβρύτων, προκάλεσε προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων, κυρίως από και προς το χιονοδρομικό κέντρο της περιοχής.
Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο υπεύθυνος της Πολιτικής Προστασίας Δυτικής Ελλάδας, Νίκος Γυφτάκης, αρκετοί οδηγοί δεν διέθεταν αντιολισθητικές αλυσίδες, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθούν τα οχήματά τους.
Όμως, όπως προσέθεσε, άμεσα επενέβησαν τα εκχιονιστικά μηχανήματα, τα οποία απομάκρυναν το χιόνι από τον δρόμο και έπειτα από λίγη ώρα αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία.
Επίσης, όπως είπε ο Νίκος Γυφτάκης στο ΑΠΕ - ΜΠΕ, ένα τουριστικό λεωφορείο ακινητοποιήθηκε λόγω μηχανικής βλάβης και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής υπηρεσίας, προκειμένου να μεταφερθούν με ασφάλεια οι επιβάτες στην πόλη των Καλαβρύτων.
Από την πλευρά της, η Aστυνομία επιτρέπει την ανάβαση στα χιονισμένα Καλάβρυτα μόνο σε όσους οδηγούς που είναι εφοδιασμένοι με αντιολισθητικές αλυσίδες.
Εκκληση από τον πάπα Λέων για κατάπαυση του πυρός στον πόλεμο στο Ιράν
16:33
Ναυτική αποστολή στα Στενά του Ορμούζ εξετάζει η ΕΕ - Πιθανή η επέκταση της επιχείρησης «Ασπίδες»
16:29
«Ο πόλεμος με το Ιράν θα τελειώσει εντός εβδομάδων», λέει ο υπουργός Ενέργειας των ΗΠΑ
16:20
Φωτιά στη Βιάννου Κρήτης: Μακριά από κατοικημένη περιοχή το μέτωπο της πυρκαγιάς
16:11