ΕΛΛΑΔΑ

Καλαμάτα: Η μητέρα που πέταξε το παιδί της στα σκουπίδια, το ζητάει πίσω

Καλαμάτα: Η μητέρα που πέταξε το παιδί της στα σκουπίδια, το ζητάει πίσω
messinialive.gr

Το παιδί της πίσω ζητάει η νεαρή μητέρα που πριν λίγο καιρό το είχε εγκαταλείψει σε υπόγειο κάδο σκουπιδιών στην Καλαμάτα.

Η 24χρονη Γεωργιανή, που βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού, δηλώνει μετανιωμένη για την πράξη της και μέσω του δικηγόρου της ζητάει να πάρει πίσω το παιδί της.

«Η μόνη της κουβέντα ήταν αυτή και η μόνη της κουβέντα είναι αν είναι καλά το παιδί της. Η υγεία του. Θα γίνει μια πολύ καλή μάνα» δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο δικηγόρος της.

Η γυναίκα είχε αφήσει το μόλις πέντε ημερών μωρό της μέσα σε μια χάρτινη σακούλα στα σκουπίδια στην Καλαμάτα. Μιλώντας πριν λίγα 24ωρα με τον δικηγόρο της υποστήριξε πως βρισκόταν σε απόγνωση το βράδυ της 17ης Δεκεμβρίου.

«Δεν ήξερα τι να κάνω. Δεν ήθελα να το σκοτώσω. Το άφησα εκεί για να το πάρει κάποιος. Θέλω να το μεγαλώσω εγώ. Θα δουλέψω. Δεν είχα τα λεφτά και το άφησα. Τώρα όμως θα βάλω όλη μου τη δύναμη για να μεγαλώσει όπως πρέπει. Το θέλω πίσω...» δήλωσε η κατηγορούμενη.

Αμέσως μετά ξέσπασε σε κλάματα και συνέχισε λέγοντας: «Δεν το πέταξα. Το άφησα πάνω στον κάδο. Δεν ήξερα τι έκανα. Δεν μπορώ χωρίς το παιδί. Χωρίς το αγόρι μου....».



«Είχε μια πολύ σκληρή μορφή επιλόχιας κατάθλιψης. Δεν μπόρεσε να το αντιμετωπίσει δυστυχώς. Έχει καταλάβει όμως την πράξη της» συνέχισε ο δικηγόρος υπεράσπισης.

Το μικρό αγοράκι σήμερα μεγαλώνει στο κέντρο βρεφών «Μητέρα» στην Αθήνα κι είναι πολύ καλά στην υγεία του.

Η μητέρα του παραμένει προφυλακισμένη με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ