ΕΛΛΑΔΑ

Υπόθεση Τοπαλούδη: Ξεκινάει σήμερα η δίκη – Ποιοι θα καταθέσουν

Υπόθεση Τοπαλούδη: Ξεκινάει σήμερα η δίκη – Ποιοι θα καταθέσουν
Facebook

Ξεκινάει σήμερα στις 9:00, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών, η δίκη για τον βιασμό και τη δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη.

Οι δύο νεαροί κατηγορούνται για τον βιασμό και τον φόνο της φοιτήτριας από τη Ρόδο και ειδικότερα για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συναυτουργία και για βιασμό.

Από την πλευρά του Ροδίτη κατηγορούμενου, συνήγορος υπεράσπισης θα είναι ο Θεόδωρος Μαντάς, ενώ από την πλευρά του Αλβανού κατηγορούμενου, ο Στέλιος Κιουρτζής. Συνήγοροι της οικογένειας Τοπαλούδη θα είναι ο Αλέξης Κούγιας και ο Ευάγγελος Γκιουγκής, ενώ οι μάρτυρες θα είναι 11.

Πρώτοι αναμένεται να καταθέσουν οι γονείς της Ελένης, οι οποίοι βρίσκονται ήδη στην Αθήνα. Σημειώνεται πως θα έρθουν πρόσωπο με πρόσωπο με τους δυο δολοφόνους για πρώτη φορά, όπως αναφέρεται και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει η κατάθεση της κολλητής φίλης της άτυχης φοιτήτριας, με την οποία μιλούσε το βράδυ λίγο πριν τη δολοφονία της.



Επίσης, οι συγγενείς των κατηγορούμενων -ανάμεσά τους και η γιαγιά του Ροδίτη η οποία τη στιγμή του εγκλήματος βρισκόταν στο από κάτω διαμέρισμα- θα μιλήσουν για όλα όσα γνωρίζουν.

Οι υπόλοιποι μάρτυρες είναι δύο λιμενικοί, ένας αστυνομικός και δυο κάτοικοι της Ρόδου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ