Νύχτα εμπρησμών στην Αττική: Πυρπόλησαν αυτοκίνητα, ΑΤΜ και καφετέρια
Άγνωστοι πυρπόλησαν τα ξημερώματα αυτοκίνητα σε διάφορες περιοχές της Αττικής, ενώ παράλληλα έβαλαν φωτιά σε καφετέρια και σε μηχάνημα ΑΤΜ στη Νέα Ιωνία.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική και την αστυνομία, οι δράστες πυρπόλησαν τρία αυτοκίνητα σε αντιπροσωπεία στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στη Γλυφάδα, ισάριθμα οχήματα στο Αττικό Άλσος, ένα εκ των οποίων, μάλιστα, ήταν σχολικό λεωφορείο.
Παράλληλα, στις φλόγες τυλίχθηκαν δύο αυτοκίνητα, που ήταν σταθμευμένα στα Άνω Λιόσια και τον Βύρωνα, αντίστοιχα.
Επίσης, άγνωστοι έβαλαν εμπρηστικό μηχανισμό σε μηχάνημα ΑΤΜ που βρίσκεται σε υποκατάστημα τράπεζας, στην οδό Ανδρέα Κάλβου, στη Νέα Ιωνία, καθώς και σε καφετέρια, στην οδό Μεταξά, στη Γλυφάδα.
Για τα περιστατικά των εμπρησμών διενεργείται προανάκριση.
Το σοκ που άλλαξε την τηλεόραση: Γιατί το «Members Only» των Sopranos είναι αριστουργηματικό
07:56
Το ΠΑΣΟΚ επιμένει και προετοιμάζεται για πρόωρες εκλογές: Ο ΟΠΕΚΕΠΕ, ο ανασχηματισμός και η στρατηγική Ανδρουλάκη
07:53
ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Το manual για τα χεράτα και τα φορετά
07:45
Ελληνικοί Patriot κατέρριψαν drone που εντοπίστηκε στη Σαουδική Αραβία
07:31