Σχόλιο Χρυσοχοΐδη σχετικά με τη βιαιοπραγία αστυνομικού κατά ανηλίκου
Σχόλιο σχετικά με το περιστατικό βιαιοπραγίας αστυνομικού κατά ανήλικου στο Μενίδι έκανε, μέσω social media, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτης, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.
«Όποιος χτυπά αναίτια, δεν έχει θέση στην Ελληνική Αστυνομία. Όποιος χτυπά ανήλικα, δεν χωρά πουθενά».
Αυτό ανέφερε ο υπουργός, μετά τη δημοσιοποίηση ενός βίντεο που δείχνει αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ να χτυπά ένα 11χρονο παιδί.
Όπως έγινε γνωστό, με απόφαση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. όλοι οι αστυνομικοί που βρέθηκαν στο σημείο τίθενται σε διαθεσιμότητα, ενώ θα διενεργηθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση σε βάρους τους.
Παράλληλα, έχει δοθεί εντολή στον Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής να επικοινωνήσει με την οικογένεια του παιδιού και να παράσχει οποιαδήποτε ψυχολογική υποστήριξη είναι αναγκαία.
Ακριβά πληρώνουν το σπίτι τους οι Αθηναίοι - Δίνουν το 57% του μισθού τους στο ενοίκιο
15:10
Σε θέση μάχης οι αγρότες: Νέα μπλόκα σε Μακεδονία, Θεσσαλία, Ήπειρο - Παραλύουν δρόμοι και τελωνεία (vids)
15:03
«Ο Τραμπ κατέστησε σαφές ότι η ΕΕ του χρειάζεται λίγο ή και καθόλου», λέει ο Ιταλός υπουργός 'Αμυνας
14:53
Επέτειος Γρηγορόπουλου: Άνοιξαν οι σταθμοί Μετρό «Πανεπιστήμιο» και «Σύνταγμα» - Πότε ξανακλείνουν
14:42