ΕΛΛΑΔΑ

Αντίδραση Κεραμέως για τον «τραμπουκισμό» καθηγήτριας

Αντίδραση Κεραμέως για τον «τραμπουκισμό» καθηγήτριας
ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ/ΙΝΤΙΜΕ

Έντονη είναι η αντίδραση της υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως, αναφορικά με το βίντεο που δείχνει έναν μαθητή ΕΠΑΛ να «τραμπουκίζει» την καθηγήτριά του για να του σβήσει μια απουσία.

Όπως έγινε γνωστό, το περιστατικό σημειώθηκε πριν από ένα χρόνο σε σχολείο της Θεσσαλονίκη, ωστόσο το βίντεο κυκλοφόρησε πρόσφατα.

Ο ΠεριφερειακόςΔιευθυντήςΕκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, Αλέξανδρος Κόπτσης, διαβεβαίωσε, μέσω του ΑΝΤ1, ότι τηρήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες και ο μαθητής αποβλήθηκε.





«Περιστατικά βίας κάθε μορφής δεν έχουν θέση στα σχολεία μας», τόνισε η υπουργός Παιδείας, σε ανάρτησή της στο Facebook.

«Το βίντεο που αναπαράγεται τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο και φέρεται να καταγράφει αδιανόητη συμπεριφορά μαθητή προς καθηγήτρια σχολείου για διαγραφή απουσίας διερευνάται ήδη αρμοδίως ώστε να ληφθούν τα ενδεδειγμένα μέτρα εφόσον επιβεβαιωθεί η γνησιότητά του», συμπληρώνει η κ. Κεραμέως και καταλήγει:

«Τέτοια περιστατικά δεν είναι (και δεν μπορεί να είναι) η εικόνα του σχολείου. Στηρίζουμε απαρέγκλιτα τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές μας για το σχολείο που τους αξίζει».


ΔΗΜΟΦΙΛΗ