Εισβολή ενόπλων και πυροβολισμοί σε ξενοδοχείο στο Δουβλίνο
Πληροφορίες αναφέρουν ότι τρεις ένοπλοι πυροβόλησαν τυφλά στο πλήθος την ώρα που διεξαγόταν ζύγιση πυγμάχων στο φουαγιέ του ξενοδοχείου, Regency στην περιοχή Drumcondra. Στο χώρο βρίσκονταν δεκάδες άνθρωποι.
O απολογισμός για την ώρα είναι ένας νεκρός, ενώ όπως μεταδίδει η κρατική τηλεόραση της Ιρλανδίας δύο τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο.
Οι τρεις ένοπλοι ήταν ντυμένοι ως φύλακες, οπλισμένοι με AK-47 και μπήκαν στο χώρο τη στιγμή που ζυγίζονταν οι δύο πυγμάχοι. Ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος για το Σάββατο και αφορούσε την διεκδίκηση του τίτλου του πρωταθλητή Ευρώπης στα ελαφρά βάρη.
Στο σημείο βρίσκονται πλήθος αστυνομικών, ενώ όπως ανακοίνωσε μέσω Twitter η πυροσβεστική της Ιρλανδίας πρόκειται για ιδιατέρως σοβαρό περιστατικό.

Σε εξέλιξη οι πληρωμές από ΔΥΠΑ και e-ΕΦΚΑ στους δικαιούχους
04:01
Επίδομα παιδιού: Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος των αιτήσεων Α21
03:00
Πότε κλείνουν τα σχολεία για τις διακοπές του Πάσχα - Αναλυτικά οι αργίες του 2026
02:00
Έως τις 30 Απριλίου παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για χρήση αιγιαλού
01:00