Συναγερμός στην Κρήτη: Πυροβόλησαν πατέρα και γιο - Ένας νεκρός
Νέο έγκλημα σημειώθηκε στην Κρήτη με θύμα έναν ηλικιωμένο άνδρα που έπεσε νεκρός και έναν τραυματία.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν περίπου στις 6 το απόγευμα όταν έπεσαν πυροβολισμοί στο περιοχή Περάμπελα πάνω από το χωριό Κουρούνες του νομού Λασιθίου.
Τότε ένας 42χρονος άνδρας – για άγνωστους ακόμα λόγους – πυροβόλησε δύο άτομα, έναν 72χρονο αλλά και τον 45χρονο γιο του.
Το αποτέλεσμα ήταν να πέσει νεκρός ο ηλικιωμένος ενώ ο γιος του να τραυματιστεί σοβαρά στην κοιλιά.
Στη συνέχεια ο δράστης έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση ενώ ειδοποιήθηκαν οι Αρχές.
Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της αστυνομίας αλλά και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. Οι διασώστες έδωσαν τις πρώτες βοήθειες στον 45χρονο και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου όπου εισήχθη εσπευσμένα στο χειρουργείο.
Την ίδια ώρα το άψυχο σώμα του πατέρα του έμεινε στο σημείο του εγκλήματος όπου αναμένεται ιατροδικαστής για να κάνει την πρώτη αυτοψία.
Οι Αρχές γνωρίζουν την ταυτότητα του δράστη και έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του ενώ παράλληλα ερευνούν κάθε σπιθαμή και παίρνουν καταθέσεις για να διαλευκάνουν τα αίτια του νέου εγκλήματος.
Απορρίπτει το Ιράν τη συμφωνία Σαουδικής Αραβίας, Τουρκίας και Πακιστάν - «Είναι μόνο στα χαρτιά»
18:12
Έσβησε η πυρκαγιά στο Μαρκόπουλο Αττικής - Χωρίς ενεργό μέτωπο η φωτιά κοντά στη Θέρμη
18:04
Κοζάνη: Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή Ερμακιά - Επιχειρούν εναέριες και επίγειες δυνάμεις
17:56
Τελεσίγραφο της Ισπανίας στην Ιταλία: «Επαναφέρετε τη Συμφωνία Σένγκεν έως τις 9 Αυγούστου»
17:50