Κοροναϊός: Εν αναμονή των αποτελεσμάτων του ασθενή που νοσηλεύεται στο «Αττικόν»
Σήμερα, Τετάρτη, το πρωί αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έγιναν στον 33χρονο Κινέζο, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Αττικόν» το απόγευμα της Τρίτης, με ύποπτα συμπτώματα που μοιάζουν με αυτά του κοροναϊού.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, ο ασθενής ταξίδεψε πρόσφατα στην Κίνα.
Σημειώνεται πως το ΠΓΝ «Αττικόν» έχει οριστεί με εντολή του υπουργείου Υγείας ως Κέντρο αναφοράς για την υποδοχή των πρώτων ύποπτων κρουσμάτων λοίμωξης από τον νέο κοροναϊό στην Ελλάδα και δραστηριοποιείται, επίσης, στην παροχή ιατρικής φροντίδας και την αντιμετώπιση πιθανών κρουσμάτων από τον κοραναϊό.
ΕΛΛΑΔΑ
Νέος σεισμός 4,2 Ρίχτερ στο Λασίθι
10:48
ΕΛΛΑΔΑ
Περιφέρεια Αττικής: Σύμβαση ύψους 1,14 εκατ. ευρώ για την ανάπλαση της πύλης εισόδου στην Ελευσίνα
10:45
ΕΛΛΑΔΑ
Υψηλές συγκεντρώσεις γύρης σήμερα σε 6 περιοχές, δείτε χάρτες - «Κοκτέιλ» σκόνης και ζέστης με 30άρια από Πέμπτη
10:43
ΕΛΛΑΔΑ
Σε Κηφισιά, Διόνυσο και Πολιτεία οι επιθέσεις του 28χρονου ντελιβερά: Πετροβολούσε γυναίκες και εξαφανιζόταν σε δευτερόλεπτα
10:34
ΠΟΛΙΤΙΚΗ