ΕΛΛΑΔΑ

Βαλεντίν: Τι αποκάλυψε η μυστηριώδης γυναίκα στις γαλλικές Αρχές

Βαλεντίν: Τι αποκάλυψε η μυστηριώδης γυναίκα στις γαλλικές Αρχές
Alpha

Στο αστυνομικό τμήμα του Σαίντ-Ετιέν εμφανίστηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης, μαζί με την 7χρονη Βαλεντίν, η γυναίκα που υποστηρίζει ότι είναι η βιολογική μητέρα της.

Εξήγησε στους αστυνομικούς ότι αυτή είναι η μητέρα του παιδιού και ότι δεν έχει καμία αντίρρηση να πραγματοποιηθεί και εξέταση DNA για να διαπιστωθεί.

Οι Έλληνες αστυνομικοί μαζί με τον Γάλλο σύνδεσμο είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν και πάλι με το παιδί, το οποίο, όπως διαπίστωσαν, είναι καλά στην υγεία του και δείχνει χαρούμενο κι ευτυχισμένο.

Οι ελληνικές Αρχές για να πειστούν ότι πρόκειται 100% για τη μητέρα της Βαλεντίν, αναμένουν και τα εργαστηριακά αποτελέσματα.

Όπως τους είπε η γυναίκα, ζουν μαζί με τη Βαλεντίν στην πόλη της Λυόν. Αποκάλυψε, παράλληλα, ότι η ίδια είχε φύγει από το Κονγκό παράνομα πριν από χρόνια και περίμενε κάποια στιγμή ότι με τον ίδιο τρόπο θα έφευγαν για να πάνε στη Γαλλία, ο σύντροφός της και το παιδί.

Με αυτή την εξέλιξη, κλείνει ένα ακόμη κεφάλαιο στην υπόθεση εξαφάνισης της 7χρονης Βαλεντίν, καθώς ο μπαμπάς της κάποιες ώρες νωρίτερα είχε παραδεχθεί στις ελληνικές Αρχές ότι ο ίδιος είχε οργανώσει τη φυγάδευση του παιδιού στη Γαλλία, λέγοντας μάλιστα χαρακτηριστικά:

«Ήθελα να ζήσει μία καλύτερη ζωή τώρα που μεγάλωνε και να είναι κοντά στη μαμά της. Δεν έκανα κάτι κακό, να είναι υγιής και ευτυχισμένη ήθελα».

Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη, η γυναίκα, μέσω δικηγόρου επικοινώνησε με το Γάλλο σύνδεσμο στην Ελλάδα και ισχυρίστηκε ότι είναι η μητέρα της μικρής Βαλεντίν, ότι βρίσκεται στη Γαλλία και ότι ήταν αυτή που έστειλε το συγγενικό της πρόσωπο για να παραλάβει το παιδί και να το μεταφέρει στη Γαλλία.

Όμως, ο πατέρας ισχυριζόταν ότι η μητέρα της Βαλεντίν είναι νεκρή. Οι Αρχές προσπαθούν να εξακριβώσουν τα λεγόμενα της γυναίκας, η οποία, όπως είπε, βρίσκεται στη Γαλλία παράνομα και χωρίς χαρτιά και γι’ αυτό κρυβόταν και ότι γι’ αυτό το λόγο τώρα που πήρε τη συγκεκριμένη τροπή η υπόθεση, εμφανίστηκε μέσω ενός δικηγόρου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ