ΕΛΛΑΔΑ

Εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση στη Μενάνδρου μετά τη φονική συμπλοκή

Εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση στη Μενάνδρου μετά τη φονική συμπλοκή
CNN Greece

Εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση είναι σε εξέλιξη αυτή την ώρα στην οδό Μενάνδρου μετά τη φονική συμπλοκή που έλαβε χώρα χθες, Πέμπτη, και είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας άνδρας και να τραυματιστεί ακόμη ένας. 

Οι Αρχές διενεργούν ελέγχους στην ευρύτερη περιοχή, ενώ την ίδια ώρα έχουν ταυτοποιηθεί οι δράστες της δολοφονίας και οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.

Η συμπλοκή

Η αιματηρή συμπλοκή έλαβε χώρα γύρω στις 12:00 το μεσημέρι της Πέμπτης στη συμβολή των οδών Σαπφούς και Μενάνδρου μεταξύ αλλοδαπών.

Στο σημείο όπου έλαβε χώρα το συμβάν, οι αστυνομικοί εντόπισαν 11 κάλυκες, καθώς οι εμπλεκόμενοι αντάλλαξαν πυροβολισμούς.

Αιτία της συμπλοκής, σύμφωνα με την αστυνομία, υπήρξαν τα κρίσιμα πόστα για πώληση λαθραίων τσιγάρων και ναρκωτικών στην περιοχή, αλλά και η κυριαρχία στη Μενάνδρου.



Βίντεο ντοκουμέντο

Βίντεο - ντοκουμέντο από το σημείο της αιματηρής συμπλοκής στην οδό Μενάνδρου στην Ομόνοια, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένα άτομο και να τραυματιστεί ακόμη ένα, έφερε στη δημοσιότητα χθες το CNN Greece.

Στο βίντεο ντοκουμέντο φαίνεται πως είχε προκληθεί πανικός και άτομα που βρίσκονταν στο σημείο της συμπλοκής τρέχουν, κρατώντας στα χέρια τους ξύλα και άλλα αντικείμενα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ