ΕΛΛΑΔΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή στο κέντρο της Αθήνας - Διακοπή δρομολογίων του τραμ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή στο κέντρο της Αθήνας - Διακοπή δρομολογίων του τραμ
ΙΝΤΙΜΕ/ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν, σύμφωνα με την αστυνομία, την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου, στην Αθήνα, λόγω διεξαγωγής του «6ου Lycabettus Run».

Ειδικότερα, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας, καθώς και απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων, από τις 09:00 έως το τέλος του αγώνα, στις εξής οδούς του Δήμου

-Κόνιαρη, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Μ. Μερκούρη και Νικοτσάρα και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

- Παλιγγενεσίας, Δασκαλογιάννη, Σαρανταπήχου, Ξανθίπου και Ευέλπιδος Ρογκάκου σε όλο το μήκος τους και τις καθέτους αυτών έως την πρώτη παράλληλη οδό και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

- Κλεομένους, σε όλο το μήκος της και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

- Μ. Μερκούρη, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Αν. Πολέμου και Λάχητος και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

Διακοπή δρομολογίων του τραμ

Ολιγόωρη διακοπή των δρομολογίων του τραμ στο τμήμα από τη στάση Κασομούλη έως την Παναγίτσα θα υπάρξει την ερχόμενη Κυριακή 23 Φεβρουαρίου λόγω εργασιών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΣΤΑΣΥ ΑΕ, τα δρομολόγια του τραμ θα διακοπούν από τις 7 έως τις 9 το πρωί. Στο παραπάνω χρονικό διάστημα τα δρομολόγια του τραμ θα διεξάγονται στα τμήματα Παναγίτσα-Βούλα, Παναγίτσα-ΣΕΦ και ΣΕΦ-Βούλα.

Τη διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος και κατ' επέκταση των δρομολογίων ζήτησε εκτάκτως ο ΔΕΔΔΗΕ, προκειμένου να εκτελέσει εργασίες σε τμήμα του εναερίου δικτύου της στη συμβολή των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και Αχιλλέως στο Παλαιό Φάληρο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ