Επιχείρηση διάσωσης 65χρονου ορειβάτη από την ΕΜΑΚ
Μεγάλη επιχείρηση διάσωσης 65χρονου ορειβάτη στα βουνά του Σουλίου έχει ξεκινήσει από άνδρες του τοπικού κλιμακίου της ΕΜΑΚ. Ο 65χρονος χάθηκε στα όρη Γκορίλα – Χιονίστρα, στην περιοχή Σουλίου- Παραμυθιάς.
Ο άνδρας μετείχε σε δράση του Ορειβατικού Συλλόγου Ιωαννίνων και κάποια στιγμή αποσπάστηκε από τους υπολοίπους και χάθηκε. Όταν οι άλλοι ορειβάτες αντιλήφθηκαν την εξαφάνισή του, ανησύχησαν και ειδοποίησαν την πυροσβεστική, όπου σήμανε συναγερμός γύρω στις επτά το βράδυ.
Σύμφωνα με το epiruspost.gr, οι πυροσβέστες είχαν κάποιες τηλεφωνικές συνομιλίες μαζί του, χωρίς όμως να είναι σε θέση να τους περιγράψει με ακρίβεια το σημείο στο οποίο βρίσκεται. Εκτιμάται ότι ο 65χρονος ίσως είναι τραυματισμένος.
ΚΟΣΜΟΣ
Η Βαρκελώνη διπλασιάζει τον τουριστικό φόρο για να χρηματοδοτήσει τη στέγαση
23:28
ΚΟΣΜΟΣ
Το Radio Free Europe θα κλείσει στη Βουλγαρία και στη Ρουμανία
23:16
ΚΟΣΜΟΣ
Πυρηνικό πρόγραμμα Ιράν: Ο Τραμπ βάζει τέλος στις «ρήτρες λήξης» - Μόνιμη συμφωνία ή σύγκρουση
23:04
ΕΛΛΑΔΑ
Θάνος Πλεύρης: Επισκέφθηκε την κλειστή δομή Βαγιοχωρίου
22:52
ΕΛΛΑΔΑ