Αναβάλλεται για το Σάββατο η συνάντηση του πρωθυπουργού με τον Κλάους Ρέγκλινγκ
Το πρωί του Σαββάτου, και συγκεκριμένα στις 10.30, θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου η συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ΕSM), Κλάους Ρεγκλινγκ.
Η συνάντηση των δύο ανδρών ήταν αρχικά προγραμματισμένη για σήμερα το απόγευμα στις 17.30.
Στις 10 το πρωί ο πρωθυπουργός είχε συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων, Άντριου ΜακΝτάουελ. Κατά τη συνάντησή τους υπέγραψαν συμφωνία για τη σύσταση Ταμείου Εγγυοδοσίας Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων μεταξύ του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων και του Ευρωπαϊκού Ταμείου Επενδύσεων.
Μεταξύ άλλων, αναμένεται να συζητηθούν τα θέματα των οικονομικών επιπτώσεων από τον κορονοϊό ενόψει και της συνεδρίασης του Eurogroup στις 16 Μαρτίου με αντικείμενο τις πολιτικές αντιμετώπισης του φαινομένου από την Ε.Ε.
Παράλληλα, όμως, ο Κλάους Ρέγκλινγκ αναμένεται να συζητήσει με τον πρωθυπουργό και τα ζητήματα που σχετίζονται με το προσφυγικό, τουλάχιστον από την πλευρά που αφορά στην οικονομία.
SPONSORED
Στις 29 Αυγούστου το δημοψήφισμα για την ένταξη της Ισλανδίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση
22:05
Λάρισα: Φορτηγό παρέσυρε μεταλλική πινακίδα και «καρφώθηκε» σε μάντρα - Ένα άτομο στο νοσοκομείο
21:56
Μπέσεντ: ΗΠΑ και Ιράν εξετάζουν μια πολύπλευρη συμφωνία, τίποτε οριστικό μέχρι να ανοίξει το Ορμούζ
21:48
Ανδρουλάκης από Ευρυτανία: Το δημογραφικό θα είναι η μεγάλη «νάρκη» τα επόμενα χρόνια
21:46