Απαγορευτικό απόπλου: Πού τέθηκε σε ισχύ λόγω ισχυρών ανέμων
Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες έχουν προκαλέσει οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές και φθάνουν κατά τόπους στο Αιγαίο τα 8 με 9 μποφόρ.
Από το λιμάνι του Πειραιά δεν εκτελούνται τα δρομολόγια των πλοίων για τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.
Για τον Αργοσαρωνικό τα δρομολόγια εκτελούνται μόνο από πλοία κλειστού τύπου.
Κλειστή είναι η γραμμή Πέραμα - Παλούκια Σαλαμίνας.
Σε ισχύ είναι απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια της Ραφήνας και του Λαυρίου.
Επίσης, κλειστές είναι οι γραμμές Αγ. Μαρίνα-Νέα Στύρα, Αρκίτσα-Αιδηψός, Καβάλα-Πρίνου, Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη και Ρίο-Αντίρριο.
Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν σήμερα καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν αλλαγές ή τροποποιήσεις των δρομολογίων λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.
Οι σοροί 50 βρεφών εγκαταλείφθηκαν σε νεκροταφείο της Τρινιντάντ
20:12
Το Ιράν αρνείται να συμμετάσχει στο δεύτερο γύρο των συνομιλιών - «Υπερβολικές οι απαιτήσεις των ΗΠΑ»
20:05
Αυξάνονται οι νεκροί στη Γάζα παρά την εκεχειρία - Συνολικά πάνω από 72.550 θύματα
20:00
Ένοπλη επίθεση με οκτώ παιδιά νεκρά στη Λουιζιάνα των ΗΠΑ - Νεκρός ο δράστης (pics)
19:49