Στο «Ελ. Βενιζέλος» 80 τόνοι υγειονομικού υλικού από την Κίνα
Ένα ειδικά ναυλωμένο μεταφορικό αεροσκάφος Antonov μετέφερε σήμερα στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος φορτίο 80 τόνων υγειονομικού υλικού από το Τιαντζίν της Κίνας για λογαριασμό του υπουργείου Υγείας.
Το φορτίο αποτελείτο από 200 χιλ. ειδικές μάσκες FPP2 και FPP3, 100 χιλ. στολές Tyvek, καθώς και χειρουργικές μάσκες, ασπίδες προσώπου και ποδονάρια.
Στο σημερινό φορτίο περιλαμβανόταν, επίσης, μέρος της δωρεάς του εφοπλιστού κ. Προκοπίου αποτελούμενο από 160.000 ειδικές στολές Tyvek και αδιάβροχες. Το κύριο μέρος της δωρεάς του κ. Προκοπίου, με 2,5 εκ. γάντια, αναμένεται αύριο με ειδική μισθωμένη πτήση.
Την παραλαβή του έκανε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας μαζί με τον Γενικό Γραμματέα Εξωστρέφειας του Υπουργείου Εξωτερικών Γρηγόρη Δημητριάδη και τον Πρόεδρο της Εθνικής Κεντρικής Αρχής Προμηθειών Υγείας Μάριο Θεμιστοκλέους.
Αντιδράσεις της αντιπολίτευσης στα μέτρα Μητσοτάκη: «Πανικόβλητος ξηλώνει τους δικούς του νόμους»
22:55
«Αισιόδοξος, έτοιμος και αποφασισμένος όσο ποτέ» - Το σχόλιο Μητσοτάκη μετά τις εξαγγελίες στη ΔΕΘ
22:43
«Ελπίδα ή περιπέτειες»: Το σχόλιο Χατζηδάκη για τα μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός
22:31
Μητσοτάκης από ΔΕΘ: Τα σημαντικότερα μέτρα και παρεμβάσεις - Χρονοδιάγραμμα και μήνυμα εκλογών
22:20