Στο νοσοκομείο οκτάχρονη με τραύμα από σφαίρα στο πόδι
Στο νοσοκομείο παίδων Αγία Σοφία μεταφέρθηκε ένα οκτάχρονο κορίτσι από τα Λιόσια το οποίο σύμφωνα, με τους γιατρούς, φέρει τραύμα στο πόδι από πυροβόλο όπλο.
Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από τη μητέρα του και τη θεία του με τραύμα στο δεξί του πόδι. Σε ερωτήσεις των γιατρών για το τι συνέβη, η μητέρα έπεσε σε αντιφάσεις και κάποια στιγμή έφυγε με το πρόσχημα ότι πάει να φέρει το βιβλιάριο της κόρης της. Έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη της και αναζητείται από την Αστυνομία. Λίγο μετά έφυγε από το νοσοκομείο και η θεία του παιδιού.
Στο χειρουργείο που οδηγήθηκε οι γιατροί διαπίστωσαν ότι το τραύμα προέρχεται από σφαίρα.
Η Αστυνομία, από την πλευρά της, αδυνατεί να επιβεβαιώσει ότι υπήρξε πυροβολισμός που τραυμάτισε το οκτάχρονο κορίτσι, καθώς δεν έχει βρεθεί η βολίδα. Οι γιατροί πάντως πιστοποιούν ότι το τραύμα προέρχεται από βολίδα μικρού διαμετρήματος, πιθανώς ακόμη και από όπλο-στυλό.
Εκτός από την μητέρα, αναζητείται και ο πατέρας του παιδιού ο οποίος, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, φέρεται να έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για υπόθεση ναρκωτικών.
Όταν ο Αδριανός Γολέμης μίλησε στο CNN Greece για το όνειρό του να γίνει αστροναύτης
12:42
Τάκης Θεοδωρικάκος: Το πλαφόν οδήγησε στη μείωση τιμών σε 2.000 προϊόντα
12:24
Χτύπησαν 42χρονο στο κεφάλι με κορμό δέντρου και τον σκότωσαν στην Ανάβυσσο – Τρεις συλλήψεις
12:16
Σεισμοί σε Βενεζουέλα, Καλιφόρνια, Ιαπωνία μέσα σε λίγες ώρες: Γιατί οι ειδικοί μιλούν για σύμπτωση
12:16