ΕΛΛΑΔΑ

Εγκωμιαστικά λόγια της ιστοσελίδας inc.com στην πλατφόρμα του ΕΟΤ «Greece from Home»

Εγκωμιαστικά λόγια της ιστοσελίδας inc.com στην πλατφόρμα του ΕΟΤ «Greece from Home»
Ludovic Marin/Pool Photo via AP

Με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια αναφέρθηκε στη διαδικτυακή πλατφόρμα του ΕΟΤ «Greece from Home» ο δημοσιογράφος του inc.com, Justin Bariso, σε άρθρο του αναφορικά με τη συνέντευξη που έδωσε ο Μπιλ Γκέιτς στον Ντάνιελ Ροθ, διευθυντή του LinkedIn.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Μπιλ Γκέιτς αναφέρεται στον τρόπο με τον οποίο θα αλλάξει ο κορωνοϊός τη ζωή μας και πώς θα πρέπει να προσαρμοστούμε στη νέα αυτή πραγματικότητα.

Ο δισεκατομμυριούχος εκφράζει την πεποίθηση πως οι ΗΠΑ θα αρχίσουν «ανοίγουν» και πάλι στις αρχές Ιουνίου, ωστόσο υπογραμμίζει πως θα περάσει αρκετός καιρός μέχρι να επιστρέψουν στην πραγματικότητα.

«Θα θέλει ο κόσμος να ταξιδέψει; Θα θέλει να πάει σε εστιατόρια; Θα σκεφτούν ότι η αγορά ενός νέου σπιτιού είναι μια κατάλληλη κίνηση; Δηλαδή, ακόμη και όταν πει η κυβέρνηση ότι αυτές οι δραστηριότητες είναι οκ, δεν πρέπει να περιμένουμε ότι η ζήτηση θα επιστρέψει εν μια νυκτί» είπε ο Γκέιτς.

Στη συνέχεια του άρθρου, ο δημοσιογράφος Bariso αναφέρεται στην πρωτοβουλία του ΕΟΤ:

«Και ας επικεντρωθούμε στον τουρισμό- η τουριστική βιομηχανία είναι σίγουρα μία από αυτές που επλήγησαν πιο σκληρά από την πανδημία. Αλλά ίσως μπορείτε να διδαχθείτε από το “Greece From Home”, μια λαμπρή πρωτοβουλία του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, σε συνεργασία με την Google. Αυτή η ιστοσελίδα βασίζεται επίσης στην αρχή του μάρκετινγκ περιεχομένου: χρησιμοποιεί διαδικτυακό περιεχόμενο για να δημιουργήσει μια σχέση με πιθανούς πελάτες. Μέσα από βίντεο στο YouTube και άλλο περιεχόμενο, οι δημιουργοί δίνουν στους θεατές την ευκαιρία να περιηγηθούν σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία, να βιώσουν όμορφες σκηνές της φύσης, ακόμα και να κάνουν “περιπατητικές” περιηγήσεις ή να επισκεφθούν εστιατόρια – όλα, βεβαίως, εικονικά» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Κατά την αρχική δημοσίευση της είδησης το σχόλιο αυτό του Justin Bariso εκ παραδρομής αποδόθηκε στον Μπιλ Γκέιτς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ