ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Πλήθος κόσμου στη Νέα Παραλία λίγο πριν το «λουκέτο»

Θεσσαλονίκη: Πλήθος κόσμου στη Νέα Παραλία λίγο πριν το «λουκέτο»
Φωτογραφία αρχείου INTIME NEWS/ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Τις συστάσεις για περιορισμό των περιττών μετακινήσεων στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του νέου κορωνοϊού φαίνεται πως αψήφησαν αρκετοί πολίτες στη Θεσσαλονίκη.

Ο καλός καιρός έβγαλε και πάλι στους δρόμους τους Θεσσαλονικείς, καθώς εκατοντάδες άτομα κάθε ηλικίας, με ποδήλατα ή με… κατοικίδια έχοντας -προφανώς- την αντίστοιχη βεβαίωση μετακίνησης, βρέθηκαν από το πρωί της Μ. Παρασκευής στη Νέα Παραλία.

Βίντεο του GRTimes καταγράφει την εικόνα της Νέας Παραλίας λίγο πριν τις 2 μμ, δηλαδή προτού μπει το καθιερωμένο λουκέτο που προβλέπεται στο πλαίσιο της απόφασης για απαγόρευση κυκλοφορίας στο παραλιακό μέτωπο της πόλης.

Η Νέα Παραλία παραμένει κλειστή για τους πολίτες από τις 31 Μαρτίου, οπότε και τοποθετήθηκαν σιδερένια κιγκλιδώματα από το άγαλμα του Βότση έως το Μέγαρο Μουσικής. Οι όποιες μετακινήσεις επιτρέπονται μόνο τις καθημερινές, από τις 8 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.

Δείτε το βίντεο:

Αξίζει να σημειωθεί ότι η επιβατική κίνηση της αστικής συγκοινωνίας στη Θεσσαλονίκη έχει μειωθεί έως και 90%, σύμφωνα με τα στοιχεία του Οργανισμού Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης (ΟΣΕΘ).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ