ΕΛΛΑΔΑ

Επεισόδια στην Κω για τη λειτουργία hotspot στο νησί

Επεισόδια στην Κω για τη λειτουργία hotspot στο νησί
EUROKINISSI

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις των κατοίκων για τη λειτουργία του hotspot στην Κω καθώς συγκεντρώθηκαν σήμερα ζητώντας από την κυβέρνηση να αποσύρει τις αποφάσεις της.

Μάλιστα, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, σημειώθηκαν επεισόδια όταν ομάδα διαμαρτυρόμενων κατοίκων επιχείρησε να εισέλθει στον χώρο όπου κατασκευάζεται το hotspot και δέχθηκε την επίθεση των ΜΑΤ με δακρυγόνα και χημικά.
Στη διαμαρτυρία συμμετέχει αρκετός κόσμος και καταβάλλονται προσπάθειες να μη γενικευτούν τα επεισόδια.

Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στο Πύλι, κοντά στον χώρο που έχει επιλεγεί για την κατασκευή του hotspot οι εργασίες για το οποίο συνεχίζονται.

Σύμφωνα με το kostoday.gr, ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητα Πυλίου κ. Τσαμπουνιάρης, εξέφρασε τη στήριξη του στη θέση του δημάρχου και της δημοτικής αρχής, τονίζοντας για μια ακόμη φορά το ότι θα παλέψουν οι δημότες όσο μπορούν να μην γίνει hot spot στο νησί.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ, μία νεαρή έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο λόγω αναπνευστικών προβλημάτων μετά τη χρήση των χημικών.

Την Τρίτη το δημοτικό συμβούλιο πρόκειται να αποφασίσει τον τρόπο με τον οποίο θα διεξαχθεί το δημοψήφισμα για το επίμαχο θέμα.

Άρχισαν τα μπάχαλα, χημικά και ένταση

Posted by Achilles M. Peklaris on Sunday, 14 February 2016


ΔΗΜΟΦΙΛΗ