ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονήθηκε από τη σύντροφό του γνωστό άτομο του αντιεξουσιαστικού χώρου

Δολοφονήθηκε από τη σύντροφό του γνωστό άτομο του αντιεξουσιαστικού χώρου
ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ / ΙΝΤΙΜΕ

Δολοφονημένος από τη φίλη του βρέθηκε μέσα στο σπίτι του γνωστό άτομο του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, ο νέος άνδρας δέχτηκε μια μαχαιριά από τη 42χρονη με την οποία συζούσε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Το θύμα είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για απείθεια, πρόκληση φθορών και αντίσταση και αποτελούσε ένα από τα πιο προβεβλημένα πρόσωπα των Εξαρχείων.

Κάτω από άγνωστες συνθήκες, λογομάχησε με τη σύντροφό του, με αποτέλεσμα, σύμφωνα με τη δικογραφία, εκείνη να τον μαχαιρώσει.

Η 42χρονη συνελήφθη και θα οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

«Εξιχνιάσθηκε, από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, υπόθεση ανθρωποκτονίας 39χρονου ημεδαπού, η οποία διαπράχθηκε την 1-5-2020 εντός διαμερίσματος στην Καισαριανή.

Ο 39χρονος είχε μεταφερθεί απογευματινές ώρες της 1-5-2020 σε Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από την διενεργηθείσα νεκροτομή, διαπιστώθηκε ότι αιτία θανάτου ήταν κακώσεις που προήλθαν από νύσσον και τέμνον όργανο.

Κατηγορούμενη για την ανωτέρω πράξη, την οποία φέρεται ότι διέπραξε κατά τη διάρκεια διαπληκτισμού με το θύμα, είναι 39χρονη ημεδαπή η οποία και συνελήφθη.

Στο διαμέρισμα της 39χρονης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δέκα (10) μαχαίρια, σπρέι πιπεριού, σπρέι άγνωστης χημικής ουσίας καθώς και ποσότητα κάνναβης.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος την παρέπεμψε για διενέργεια κύριας ανάκρισης».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ