ΕΛΛΑΔΑ

Κορωνοϊός - ΓΓΠΠ: Το νέο ενημερωτικό σποτ με την Κατερίνα Λέχου

Κορωνοϊός - ΓΓΠΠ: Το νέο ενημερωτικό σποτ με την Κατερίνα Λέχου
Screen Grab/YouTube

Στο πλαίσιο του συντονιστικού της ρόλου για την αντιμετώπιση της διασποράς του ιού COVID-19, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας παρουσιάζει το νέο ενημερωτικό της σποτ «Μένουμε Ασφαλείς, Βγαίνουμε Νικητές».

Το νέο σποτ, με την ηθοποιό Κατερίνα Λέχου, αναφέρεται στον κίνδυνο που διατρέχουμε όλοι μας όταν δεν τηρούμε τις απαραίτητες αποστάσεις και δεν αποφεύγουμε τον συγχρωτισμό.

Ειδικά όταν πολλοί άνθρωποι ή πολύ μεγάλες παρέες μαζεύονται μαζί, ακόμη και σε εξωτερικούς χώρους, όπως οι πλατείες, δημιουργούνται ιδανικές συνθήκες για την μετάδοση του ιού.

Το σποτ αυτό, μας προτρέπει να τηρούμε όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα, ιδίως να αποφεύγουμε τον συνωστισμό, ώστε να μείνουμε ασφαλείς σήμερα και αύριο. Γιατί κανένας μας δεν θέλει να γυρίσουμε εκεί που ήμασταν χτες.

Επισημαίνεται ότι το πρωί της Κυριακής η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας ανακοίνωσε την απόφασή της να αποσύρει το πρώτο σποτ αυτης της σειράς, με πρωταγωνιστή τον ηθοποιό Χρήστο Λούλη, μόλις μία ημέρα μετά την έναρξη προβολής του, μετά τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε για σεξιστικό περιεχόμενο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ