ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στο Λουτράκι: Οι ταυτότητες των θυμάτων - Τι εξετάζουν οι αρχές

Τραγωδία στο Λουτράκι: Οι ταυτότητες των θυμάτων - Τι εξετάζουν οι αρχές
INTIME NEWS

Από αναθυμιάσεις των καυσαερίων της γεννήτριας, φαίνεται πως έχασαν την ζωή τους οι τέσσερις άνδρες, ηλικίας 72, 49, 37 και 35 ετών, που βρέθηκαν νεκροί σήμερα τα ξημερώματα, σε βάθος πέντε μέτρων μέσα στην σπηλιά Καρμπουνάρι, στην περιοχή του Λουτρακίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι τέσσερις άνδρες είχαν μαζί τους μία γεννήτρια και διάφορα εργαλεία, ενώ οι Αρχές κινητοποιήθηκαν για την ανεύρεσή τους έπειτα από τηλεφώνημα που δέχθηκαν από άτομο του στενού περιβάλλοντος ενός εκ των θυμάτων.

H γυναίκα που ειδοποίησε τις Αρχές, ήταν η σύζυγος του ενός εκ των τεσσάρων θυμάτων. Μάλιστα, μαζί είχε και τα δύο ανήλικα παιδιά της.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα loutraki365.gr, στο σημείο βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή, Αστυνομία και Πυροσβεστική, ενώ γύρω στις 4 το πρωί, έφτασε και το κλιμάκιο της Ειδικής Μονάδας Αντιμετώπισης Καταστροφών, προκειμένου να ανασύρει τις σορούς των τεσσάρων ανδρών.

Σημειώνεται ότι οι σοροί τους βρέθηκαν σε βάθος 20 μέτρων. Για την ανάσυρσή τους που ολοκληρώθηκε περίπου στις 8 το πρωί, επιχείρησαν 21 πυροσβέστες με πέντε οχήματα. Οι πυροσβέστες που βρήκαν τις σορούς των τεσσάρων ανδρών, δεν διαπίστωσαν κάποια κατολίσθηση μέσα στην σπηλιά.

Τι εξετάζουν οι αρχές - Οι ταυτότητες των νεκρών

Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο η γυναίκα του ενός εκ των τεσσάρων ατόμων που βρήκε τραγικό θάνατο, να γνώριζε το σημείο και μάλιστα να τους είχε πάει εκείνη με το αυτοκίνητό της, αφού στο σημείο δεν βρέθηκε κάποιο όχημα.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τρεις κατοίκους Λουτρακίου και έναν κάτοικο Ισθμίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του loutraki365.gr, πρόκειται για έναν ιδιοκτήτη ξενώνα ηλικιωμένων, το οποίο βρίσκεται στο Λουτράκι, ηλικίας 49 ετών κάτοικο Λουτρακίου, έναν συνταξιούχο ηλικίας 70 ετών κάτοικο Λουτρακίου, ο οποίος διατηρούσε επιχείρηση κοντά στην εκκλησία του Αγίου Ιωάννη, έναν 35χρονο ιδιοκτήτη συνεργείου αυτοκινήτων στο Λουτράκι, κάτοικο Λουτρακίου και έναν υπάλληλο συνεργείου αυτοκινήτων ηλικίας 38 ετών, κάτοικο Ισθμίας.

Το πιθανότερο σενάριο, που εξετάζουν οι Αρχές, είναι τα τέσσερα άτομα να έψαχναν για λίρες και ενδεχομένως βρήκαν τραγικό θάνατο στην προσπάθειά τους να πυροδοτήσουν κάποιον εκρηκτικό μηχανισμό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ