ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Νέα επέμβαση για την 34χρονη

Επίθεση με βιτριόλι: Νέα επέμβαση για την 34χρονη
ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ / ΙΝΤΙΜΕ

«Είπε τα ίδια πράγματα, από όσο γνωρίζω γιατί είναι μυστική η διαδικασία»: αυτό δήλωσε ο δικηγόρος της 34χρονης που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα σε τηλεοπτική του συνέντευξη, ερωτηθείς για τα όσα κατέθεσε η άτυχη κοπέλα την Τρίτη στην αστυνομία.

Ο Απόστολος Λύτρας, μιλώντας στον ΑΝΤ1, σχολίασε, μάλιστα, και τα διάφορα σενάρια της υπόθεσης, που έχουν ακουστεί κατά διαστήματα.

«Έχει περάσει μεγάλο διάστημα, αν ήταν κάτι απλό θα είχαν ανοίξει τα στόματα» τόνισε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος.

Ο ίδιος ξεκαθάρισε δε, πως η εντολέας του τού είπε ότι το πρόσωπο που κρύβεται πίσω από την επίθεση «έμοιαζε με γυναίκα».

Ερωτηθείς για την κατάσταση της υγείας της 34χρονης, ο κ. Λύτρας απάντησε πως παραμένει κρίσιμη και ότι σήμερα θα υποβληθεί σε ένα ακόμη χειρουργείο.

«Έχει καταλάβει το κακό που της έχει γίνει» τόνισε χαρακτηριστικά ο ίδιος.



Το βίντεο «δείχνει» τη δράστη της επίθεσης

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών εξετάζουν καρέ – καρέ βίντεο από την κάμερα ασφαλείας που φαίνεται ότι κατέγραψε την μαυροντυμένη γυναίκα, που βρίσκεται πίσω από την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης, στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με βίντεο που μετέδωσε η ΕΡΤ και αποτυπώνει τα όσα συνέβησαν λίγα λεπτά πριν από την εγκληματική επίθεση, μια νεαρή γυναίκα φαίνεται να κατεβαίνει από ένα όχημα και να κατευθύνεται στο ισόγειο του κτηρίου, όπου βρίσκεται η ασφαλιστική εταιρεία, στην οδό Θησέως.

Μετά την ειδεχθή επίθεση, η γυναίκα αυτή βγαίνει από το κτήριο, ωστόσο δεν υπάρχει κάμερα που να την έχει καταγράψει.

Στο βίντεο, εξάλλου, δεν διακρίνονται ευκρινώς τα χαρακτηριστικά του προσώπου της γυναίκας, καθώς φορούσε μάσκα και σκούφο.

Ωστόσο, από το υλικό που έχουν στα χέρια τους οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. φαίνεται πως πρόκειται για άτομο μετρίου αναστήματος και σχετικά αδύνατο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ