ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Νέες αποκαλύψεις για τη δράστη με τα μαύρα

Επίθεση με βιτριόλι: Νέες αποκαλύψεις για τη δράστη με τα μαύρα
ΙΝΤΙΜΕ

Ολοένα και πιο κοντά έρχεται η αστυνομία στη μαυροφορεμένη γυναίκα που έριξε το βιτριόλι στην 34χρονη στην Καλλιθέα

 

Από τις περιγραφές του θύματος στους αστυνομικούς σχετικά με την άγνωστη, σκιαγραφείται η γυναίκα με το βιτριόλι.

Σύμφωνα με το Star, πρόκειται για μια γυναίκα μετρίου αναστήματος με ύψος κοντά στο 1.68. Το χρώμα των μαλλιών της είναι μελί και το μήκος φθάνει μέχρι τον ώμο.

Η εικόνα της δράστιδος φαίνεται, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, να καταγράφηκε και από κάμερα ασφαλείας.

Την ώρα της επίθεσης φέρεται να φορούσε ζακέτα μέχρι το γόνατο, αθλητικά παπούτσια, ενώ έχει και σακίδιο στην πλάτη.

Φορούσε, όμως, και κασκέτο, ενώ χαρακτηρίζεται αθλητικός τύπος, αδύνατη.

Αυτή τη στιγμή, η εικόνα της γυναίκας αναλύεται καρέ καρέ, ενώ φαίνεται πως δεν είναι άγνωστη στους αξιωματικούς που χειρίζονται την υπόθεση, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι μοιάζει με άτομο από το περιβάλλον της 34χρονης.

Όπως φαίνεται ο κλοίος σφίγγει για τη μαυροντυμένη γυναίκα και κατά πάσα πιθανότητα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είναι η γυναίκα που υποψιάστηκαν οι αρχές από την πρώτη στιγμή.

Τι λέει ο δικηγόρος της 34χρονης

Η 34χρονη που δέχτηκε επίθεση επαναλαμβάνει συνεχώς πως δεν είχε κάποια διαφορά με κανέναν και δεν μπορεί να θυμηθεί, λέει ο δικηγόρος της, Απόστολος Λύτρας.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο συνήγορος της γυναίκας είπε πως η ίδια έδωσε μια περιγραφή στους αστυνομικούς για την δράστιδα, λέγοντας πως είναι ψηλή και αδύνατη.



Ερωτώμενος για το εάν οι αρχές έχουν στα χέρια τους βίντεο που φαίνεται η εικόνα της γυναίκας που έκανε την επίθεση, απαντά πως δεν γνωρίζει κάτι τέτοιο.

Στη συνέχεια, εξήγησε πως είναι πάρα πολύ εύκολο να προμηθευτεί κάποιος βιτριόλι οπότε η έρευνα για το ποιος μπορεί να προμηθεύτηκε το οξύ είναι αρκετά δύσκολη.

Σύμφωνα με τον κ. Λύτρα, περίπου 20 άτομα έχουν εξεταστεί από την αστυνομία, με τις αρχές να προσπαθούν να συνδέσουν τα στοιχεία.

Αναφορικά με την επίθεση, είπε πως φαίνεται ότι ήταν σχεδιασμένη ενώ σχεδιασμένος ήταν και ο τρόπος διαφυγής. «Πρωί, στην Καλλιθέα. Σε πολυσύχναστο σημείο, με τόσους μάρτυρες και να μην έχει δει κάποιος κάτι… Είναι δύσκολο εκτός και εάν κάποιος γνώριζε πρόσωπα και καταστάσεις», είπε χαρακτηριστικά.

Ακόμη, τόνισε πως είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπήρξε συνεργός ή συνεργοί, ενώ θα μπορούσε να υπάρχει και ηθικός αυτουργός, δηλαδή κάποιο «συμβόλαιο».

Συνέχισε λέγοντας πως η 34χρονη έχει δει πως είναι το σώμα της μετά την επίθεση και αντιλαμβάνεται πως έχει ίδια τραύματα και στο πρόσωπό της, ενώ είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Στο πλευρό της είναι η οικογένειά της και ειδικότερα η μητέρα της όλη το 24ωρο.

Τέλος, εκτίμησε πως δεν θα βγει κάποια άκρη από το τηλέφωνό της καθώς η 34χρονη δεν φαίνεται να έχει κάποια συνομιλία που μπορεί να δείχνει το δράστη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ