ΕΛΛΑΔΑ

Ηλεία: «Δεν υπάρχουν ελπίδες, μόνο ένα θαύμα» - Συγκλονίζει ο σύντροφος της 27χρονης

Ηλεία: «Δεν υπάρχουν ελπίδες, μόνο ένα θαύμα» - Συγκλονίζει ο σύντροφος της 27χρονης
Φωτογραφία αρχείου ΙΝΤΙΜΕ

Συγκλονίζει ο σύντροφος  της 27χρονης που υπέστη ανακοπή καρδιάς λίγη ώρα μετά από τον τοκετό στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου και είναι, πλέον, εγκεφαλικά νεκρή.

«Είναι εγκεφαλικά νεκρή, δε ξέρουμε κάτι άλλο. Δεν υπάρχουν ελπίδες, μόνο ένα θαύμα. Είναι διασωληνωμένη από τις 18 του μήνα», λέει στο Star o σύντροφός της.

«Τι θα πω εγώ αύριο μεθαύριο στο παιδί, η γυναίκα μου πώς πέθανε; Μας καλεί ο μαιευτήρας, μου λέει “μήπως είχε θέμα η Δώρα με την καρδιά της”. Μας είπε ότι έπαθε επεισόδιο, ότι έπαθε ανακοπή καρδιάς και διασωληνώθηκε», συμπληρώνει ο ίδιος.

Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση

Να σημειωθεί πως για την υπόθεση έχει διαταχθεί κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση από τον Διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας.

Η 27χρονη γυναίκα γέννησε στις 18 Μαΐου ένα υγιέστατο αγοράκι αλλά υπέστη ανακοπή καρδιάς λίγη ώρα μετά από τον τοκετό.

Στη συνέχεια διαπιστώθηκε ο εγκεφαλικός της θάνατος.

Η οικογένειά της έχει αναφέρει πως μια ημέρα πριν από τον προγραμματισμένο τοκετό είχε υποβληθεί σε προεγχειρητικό έλεγχο ενώ εξετάστηκε και για κορωνοϊό.

Η νεαρή γυναίκα δεν είχε, σύμφωνα με την οικογένειά της, κάποιο πρόβλημα υγείας.

Η απόφαση του Διοικητή 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας

Σήμερα την 02-06-2020 ο Διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας διέταξε κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση αναφορικά με περιστατικό επιτόκου, η οποία αφού υπεβλήθη σε καισαρική τομή την 18-05-2020, εισήχθη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Π.Γ.Ν.Π., προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες, περιστάσεις, αιτίες και τυχόν λάθη και παραλείψεις ιατρικού και λοιπού προσωπικού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ