ΕΛΛΑΔΑ

Εξαφάνιση 10χρονης στις Αχαρνές: «Βγήκε να πάρει ένα παγωτό και χάθηκε» - Τι λέει ο πατέρας

Εξαφάνιση 10χρονης στις Αχαρνές: «Βγήκε να πάρει ένα παγωτό και χάθηκε» - Τι λέει ο πατέρας
Φωτογραφία αρχείου ΙΝΤΙΜΕ

Συναγερμός σήμανε στις Αχαρνές, όπου μία 10χρονη αγνοείται από το απόγευμα του Σαββάτου, καθώς «βγήκε να πάρει ένα παγωτό και χάθηκε».

Σύμφωνα με τον πατέρα της μικρής, «βγήκε να πάει να πάρει ένα παγωτό από μία πλατεία κοντά στο σπίτι μας, στην περιοχή Μπόσκιζα, και χάθηκε».

Το παιδί φαίνεται πως πήγε λίγο πιο μακριά από τη λεωφόρο Καραμανλή και χάθηκαν τα ίχνη του. Ο άνδρας, μιλώντας στο Open, είπε πως κανείς δεν το έχει δει.

Μάλιστα, ο πατέρας τόνισε ότι η μικρή πρώτη φορά απομακρύνθηκε τόσο πολύ από την οικία τους. Ενώ είπε πως δεν πήγαινε πουθενά «χωρίς τη μητέρα του».

Την ίδια ώρα, ο θείος του ανέφερε ότι «το παιδί άνοιξε την πόρτα και έφυγε» και παράλληλα, κάνουν έκκληση σε όποιον έχει δει κάτι να επικοινωνήσει με τις Αρχές.

Πρόκειται για την Ιωάννα Καραχάλιου, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν στις 18:30 του Σαββάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε τις βραδινές ώρες του Σαββάτου για την εξαφάνιση της ανήλικης και αμέσως ενεργοποίησε τον μηχανισμό Amber Alert Hellas.

Η 10χρονη Ιωάννα έχει μαύρα μαλλιά και μάτια, ύψος 1.50 και είναι αδύνατη.

Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε γκρι παντελόνι με ροζ αστεράκια και άσπρα παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ