ΕΛΛΑΔΑ

Αρπαγή Μαρκέλλας: «Ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών όταν ομολόγησε» λέει ο δικηγόρος της 33χρονης

Αρπαγή Μαρκέλλας: «Ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών όταν ομολόγησε» λέει ο δικηγόρος της 33χρονης
ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ / ΙΝΤΙΜΕ

«Η εντολέας μου ήταν υπό την επήρεια σκληρών ναρκωτικών που είχε κάνει χρήση αλλά και υπό την επήρεια ψυχολογικής πίεσης», όταν ομολόγησε δήλωσε ο δικηγόρος της 33χρονης που κατηγορείται για την αρπαγή της 10χρονης Μαρκέλλας από τη Θεσσαλονίκη.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 το πρωί της Δευτέρας, ο Βασίλης Νουλέζας υποστήριξε πως «τώρα που πέρασαν κάποιες ημέρες, ηρέμησε και ξεκαθάρισε το μυαλό της».

Υπενθυμίζεται πως αρχικά η 33χρονη ομολόγησε ότι ασέλγησε σε βάρος της 10χρονης Μαρκέλλας, κάτι το οποίο στη συνέχεια αναίρεσε.

«Κατασκευάζονται σενάρια και μεγενθύνονται και είναι προκαταβολικά ένοχη», συμπλήρωσε ο δικηγόρος και αποκάλυψε ότι «μου είπε ότι θα κάνει κακό στον εαυτό της, για αυτό και νοσηλεύτηκε για κάποιες ώρες χθες βράδυ σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης» είπε ο συνήγορός της.

Τέλος, ο κ. Νουλέζας χαρακτήρισε «φανταστικά» τα σενάρια τα περί πορνογραφίας, δηλώνοντας «δύο σέλφι έβγαλαν».



Η 33χρονη ήταν προγραμματισμένο να απολογηθεί εντός της ημέρας (22/06) στον ανακριτή σύμφωνα όμως με τις τελευταίες πληροφορίες, αναμένεται να ζητήσει νέα, διήμερη προθεσμία καθώς το βράδυ της Κυριακής, επικαλούμενη αδυναμία και ψυχολογική κατάρρευση, ζήτησε να διακομιστεί σε εφημερεύον νοσοκομείο, κάτι που συνέβη.

Μάλιστα ο δικηγόρος της Βασίλης Νουλέζας, με ανάρτησή του στο Facebook, ανέφερε ότι η πελάτισσά του ζητούσε να μεταφερθεί σε κάποιο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Κούγιας: «Βρέθηκε με αρκετά χρήματα πάνω της η 33χρονη»

Με τη σειρά του, ο δικηγόρος της οικογένειας και του αδελφού της 10χρονης τόνισε μιλώντας στον ΑΝΤ1, ότι στην κατοχή της κατηγορουμένης βρέθηκαν αρκετά χρήματα.

Δείτε όλα όσα δήλωσε, στο βίντεο που ακολουθεί:

Εν τω μεταξύ, αυτή την εβδομάδα αναμένεται και το πόρισμα του εισαγγελέα ανηλίκων για τη διαβίωση του 10χρονου κοριτσιού και για το αν αυτό θα συνεχίσει να διαμένει με την οικογένειά του ή θα αρθεί η σχετική επιμέλεια.

Υπενθυμίζεται ότι, η 33χρονη, τις τελευταίες μέρες, ισχυριζόταν ότι δεν υπήρξε κάποιος συνεργός που να την βοήθησε σε όλες τις πράξεις της.



ΔΗΜΟΦΙΛΗ