ΕΛΛΑΔΑ

Αρπαγή Μαρκέλλας: Μήνυση κατά της 33χρονης κατηγορούμενης καταθέτει ο πρώην σύζυγός της

Αρπαγή Μαρκέλλας: Μήνυση κατά της 33χρονης κατηγορούμενης καταθέτει ο πρώην σύζυγός της
ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Μήνυση αναμένεται να καταθέσει ο πρώην σύζυγος της 33χρονης κατηγορούμενης για την αρπαγή της 10χρονης Μαρκέλλας.

Ειδικότερα, ο άντρας θα καταθέσει μήνυση για ψευδείς ισχυρισμούς εναντίον της πρώην συζύγου του.

Η συλληφθείσα κοκκινομάλλα έχει ισχυριστεί ότι ο πρώην της τη βοηθούσε να κλείνει τα ραντεβού με τους πελάτες της, κάτι φυσικά που ο ίδιος αρνείται.

Σύμφωνα με δηλώσεις του στο Mega, θα κάνει τα πάντα για να προστατέψει τη μικρή κόρη τους, την επιμέλεια της οποίας έχει ο ίδιος.

Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες ημέρες, ο πρώην σύζυγος της 33χρονης είχε δηλώσει ότι στην υπόθεση της αρπαγής της 10χρονης μαθήτριας από τη Θεσσαλονίκη κρύβεται κάτι πιο μεγάλο.

«Πιστεύω ότι πάει να καλύψει κάτι πολύ μεγάλο και είναι ένα από τα χειρότερα πράγματα αυτό που έχει κάνει».

Μεταξύ άλλων, επίσης, είχε δηλώσει συγκλονισμένος για τα λεγόμενα της πρώην του πως όσο ήταν παντρεμένοι την εξέδιδε.

Ο πρώην σύζυγος της 33χρονης, με την οποία είναι χωρισμένος από τον Νοέμβριο, στο άκουσμα ότι η κατηγορούμενη του δίνει τον ρόλο προαγωγού, προσπαθεί να κρατήσει τη ψυχραιμία του για να μην καταλάβει τίποτα η κόρη της που ζει μαζί του.

«Έπαθα μια μικρή συγκοπή, αλλά για το παιδί έβαλα το χαμόγελο του κλόουν που υπάρχει στο μεγαλύτερο τσίρκο, για να μπορέσω να το προστατεύσω».

Απαντήσεις στον υπολογιστή και τα κινητά της 33χρονης ψάχνουν οι Αρχές

Στον υπολογιστή και τα κινητά της 33χρονης επικεντρώνονται οι έρευνες των Αρχών.

Ειδικότερα, οι ειδικοί της Ελληνικής Αστυνομίας καταβάλλουν προσπάθεια να ανακτήσουν αρχεία από τον φορητό υπολογιστή και τα κινητά της.

Εάν τα καταφέρουν, δεν αποκλείεται να αρχίσει να ξετυλίγεται ένα νέο κουβάρι στην υπόθεση της απαγωγής που ίσως οδηγήσει στην αποκάλυψη κυκλώματος παιδόφιλων.

Την ίδια στιγμή, παιδοψυχολόγοι και αστυνομικοί συναντούν συχνά την 10χρονη και προσπαθούν να την κάνουν να θυμηθεί όσα έζησε τις ώρες της απαγωγής και κράτησής της. Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, το παιδί έχει αρχίσει ήδη να ξεπερνά το αρχικό σοκ και ανακαλεί στη μνήμη του τα όσα έζησε, περιγράφοντάς τα στους αστυνομικούς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ