ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Στις φυλακές Ελεώνα η 35χρονη - Νέο χειρουργείο για την Ιωάννα

Επίθεση με βιτριόλι: Στις φυλακές Ελεώνα η 35χρονη - Νέο χειρουργείο για την Ιωάννα
INTIME NEWS/ ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Τη μεταγωγή της 35χρονης κατηγορούμενης για την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα από τις φυλακές Κορυδαλλού στις φυλακές Ελεώνα Θηβών αποφάσισαν οι αρμόδιες αρχές. 

Η κατηγορούμενη για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, βρίσκεται στις φυλακές Ελεώνα από το απόγευμα της Δευτέρας και, σύμφωνα με πληροφορίες, πλέον δεν βρίσκεται σε ειδικό κελί, αλλά μαζί με άλλες κρατούμενες σε κελί με τηλεόραση.

Σε δηλώσεις του, ο συνήγορός της Σάκης Κεχαγιόγλου, ανέφερε ότι η απόφαση για μεταγωγή προέκυψε για λειτουργικούς λόγους και ότι δεν υπήρχε φόβος για την ασφάλειά της στις φυλακές Κορυδαλλού.

Η 35χρονη φέρεται να έχει «σπάσει» τη σιώπη της και να συνεργάζεται με τις αρχές, ενώ μίλησε τηλεφωνικά για πρώτη φορά με την αδερφή της. Η κατηγορούμενη πέρασε το κατώφλι του ανακριτή πριν δύο εβδομάδες και κρίθηκε προφυλακιστέα, επικαλούμενη το δικαίωμα της σιωπής.

Ζήτησε εκ νέου να εργαστεί στο κατάστημα κράτησης Ελεώνα, προκειμένου με τα μεροκάματα να μειώσει την όποια ποινή της επιβληθεί, ενώ άσκησε αίτημα για επισκεπτήριο της οικογένειάς της.

Στο νοσοκομείο για άλλους τρεις μήνες η 34χρονη Ιωάννα

Συνεχίζει να δίνει μάχη για την αποκατάσταση της υγείας της η 34χρονη Ιωάννα, θύμα της επίθεσης με βιτριόλι, που νοσηλεύεται στο Θριάσιο Νοσοκομείο.

Μέχρι στιγμής έχει υποβληθεί σε πέντε χειρουργεία και σύμφωνα με τον δικηγόρο της, Απόστολο Λύτρα, θα χρειαστεί να νοσηλευτεί για άλλους τρεις μήνες, ενώ αναμένεται να υποβληθεί σε 30 χειρουργεία.

Ικανοποιημένοι εμφανίζονται οι γιατροί από το σημερινό πολύωρο χειρουργείο αποκατάστασης δέρματος της 34χρονης. Όπως είπε η διευθύντρια της πλαστικής χειρουργικής, Μαρία Καλοφώνου, το χειρουργείο στα χέρια πήγε καλά.

«Το κορίτσι αντέχει και αυτό βοηθά και εμάς τους γιατρούς της. Έχουμε όμως μπροστά μας πολύ δρόμο. Μας περιμένουν τουλάχιστον δύο σοβαρά χειρουργεία στο άμεσο μέλλον» τόνισε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ