Αποφασίζουν αύριο για τη συνέχεια των κινητοποιήσεών του οι αγρότες της Λάρισας
Κρίσιμη η αυριανή μέρα για το μέλλον των αγροτικών κινητοποιήσεων στο νομό Λάρισας. Τόσο το μπλόκο της Νίκαιας, όσο και εκείνο των Τεμπών, θα αποφασίσουν με γενικές συνελεύσεις των μελών τους για το αν θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις.
Στις συνελεύσεις, θα συνεκτιμήσουν τα αποτελέσματα του μέχρι σήμερα αγώνα τους, αλλά και των δυο συναντήσεων που είχαν εκπρόσωποι των μπλόκων τους με τον πρωθυπουργό, προκειμένου να αποφασίσουν για την επόμενη μέρα.
Η γενική συνέλευση των μελών του μπλόκου της Νίκαιας θα πραγματοποιηθεί στις 5 μ.μ. και του μπλόκου των Τεμπών στις 7 μ.μ.. Σε ό,τι έχει να κάνει με τα Τέμπη, από την πλευρά των αγροτών παραμένουν ανοιχτά, κυρίως λόγω και της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί με τους πρόσφυγες στην Κοιλάδα.
Τα 10 καλύτερα video games του 2025: Υπέροχες εμπειρίες gaming σε μια δύσκολη χρονιά
13:16
«Η Ελλάδα δεν απειλεί, αλλά θα υπερασπιστεί την κυριαρχία της» απαντά ο Δένδιας στην Άγκυρα
13:09
Θανατηφόρο τροχαίο στην Πατρών-Πύργου: 16χρονος ο νεκρός, 17χρονος στους τραυματίες
12:56
Ο ισραηλινός στρατός βομβάρδισε κέντρα εκπαίδευσης της Χεζμπολάχ στον Λίβανο
12:43