Κυνική ομολογία: «Τη σκότωσα για να μην ξυπνήσει την πολυκατοικία» είπε ληστής που συνελήφθη
Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε ο ένας από τους τρεις ληστές που είχαν εισβάλει σε σπίτι στον Πειραιά και αφού ακινητοποίησαν το ζευγάρι των ενοίκων, άρπαξαν χρήματα και κοσμήματα και πριν εξαφανιστούν άφησαν πίσω τους νεκρή τη γυναίκα.
Σύμφωνα με την Ασφάλεια Αττικής, πρόκειται για έναν 34χρονο ομογενή από τη Γεωργία τον οποίο εντόπισαν οι αστυνομικοί της ομάδας Δίας να προσπαθεί να παραβιάσει χθες το μεσημέρι την πόρτα ενός αυτοκινήτου. Παραδέχθηκε ότι σκότωσε τη γυναίκα λέγοντας χαρακτηριστικά :«Nαι τη σκότωσα. Άρχισε να φωνάζει και της έκλεισα με τα χέρια μου το στόμα, θα σήκωνε την πολυκατοικία στο πόδι και έπρεπε να τη σταματήσω»
Τώρα οι αρχές αναζητούν τους άλλους δύο συνεργούς του, οι οποίο σύμφωνα με πληροφορίες είναι επίσης ομογενείς από τη Γεωργία. Το έγκλημα είχε γίνει 7 Φεβρουαρίου.
Διαβάστε ακόμα:
Ληστεία στον Πειραιά: Δολοφονία δείχνει η ιατροδικαστική εξέταση
Eurojackpot: Οι τυχεροί αριθμοί για τα 48.000.000 ευρώ
21:35
Ιταλία: Η Ρώμη παρατείνει για άλλες 15 ημέρες τους ελέγχους στα σύνορα με την Ισπανία
21:33
Μητσοτάκης από Κεραμεικό: Δέος για τα γλυπτά στο μεγάλο ανοιχτό μουσείο - Τα έργα δεν σταματούν εδώ
21:24
Ασπρόπυργος: Οδηγούσε όχημα που έκλεψε από το Αιγάλεω – Προσπάθησε να διαφύγει από αστυνομικούς
21:11