ΕΛΛΑΔΑ

Πού ψάχνει η αστυνομία για τους δράστες της επίθεσης στον γιατρό

Πού ψάχνει η αστυνομία για τους δράστες της επίθεσης στον γιατρό

Εγκληματική ενέδρα έστησαν άγνωστοι το μεσημέρι στο συντονιστή διευθυντή του νεφρολογικού τμήματος του Νοσοκομείου Νίκαιας, Χρήστο Ιατρού.

Δύο άτομα που επέβαιναν σε μηχανή τον πλησίασαν από την πόρτα του συνοδηγού του οχήματος στο οποίο επέβαινε και τον πυροβόλησαν 3 φορές στα πόδια με πιστόλι 9 χιλιοστών.

Ο άντρας τραυματίστηκε στο δεξιό μηρό και μεταφέρθηκε στο Τζάνειο νοσοκομείο. Το περιστατικό σημειώθηκε στη διασταύρωση των οδών Πέτρου Ράλλη και Κηφισού. Η υγεία του δεν συντρέχει σοβαρό κίνδυνο, ωστόσο θα παραμείνει τουλάχιστον μέχρι αύριο στο νοσοκομείο.

Η αστυνομία ερευνά το ενδεχόμενο η επίθεση να σχετίζεται με μια υπόθεση του 2007. Ένας μεγαλοκακοποιός που ήταν φυλακισμένος είχε ζητήσει από τον γιατρό να του προσκομίσει χαρτί που θα ανέβαζε το ποσοστό αναπηρίας του, προκειμένου να τύχει ευνοϊκότερης μεταχείρισης.

Στην πρώτη του κατάθεση στους αστυνομικούς για την επίθεση, ο διευθυντής ανέφερε: «Δεν ξέρω ποια μπορεί να ήταν τα κίνητρά τους. Δεν έχω εμπλοκή με φυλακισμένους, ίσως να μην άρεσε σε κάποιους η κοστολόγηση που έκανα στα μηχανήματα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ