ΕΛΛΑΔΑ

Συντετριμμένος ο ιδιοκτήτης των ροτβάιλερ – Δεν ξέρει πως άνοιξε η πόρτα

Συντετριμμένος ο ιδιοκτήτης των ροτβάιλερ – Δεν ξέρει πως άνοιξε η πόρτα

Συντετριμμένος από όσα συνέβησαν δήλωσε ο ιδιοκτήτης των ροτβάιλερ, που επιτέθηκαν στον 5χρονο Στάθη ανήμερα του Πάσχα στην Κοζάνη, με αποτέλεσμα το μικρό αγόρι να χάσει τη ζωή του.

“Είμαι συντετριμμένος. Τα πέντε ροτβάιλερ ήταν στο υπόγειο γκαράζ του σπιτιού και τα τρία σε χώρο φυλασσόμενο στην πίσω πλευρά. Δεν ξέρω τι μπορεί να έγινε”, ανέφερε για το τραγικό περιστατικό που συνέβη στην αυλή του ο ιδιοκτήτης, μιλώντας στo κεντρικό δελτίο του Ant1.

Μιλώντας για τη στιγμή της επίθεσης ανέφερε “πώς άνοιξε η πόρτα. Όταν ακούσαμε τις φωνές του παιδιού τρέξαμε να δούμε τι συμβαίνει κι αμέσως με ένα ξύλο απομάκρυνα τα σκυλιά”.

“Τα 8 ροτβάιλερ προέκυψαν από 2 αναπάντεχες γέννες. Τα αγαπάω πολύ τα σκυλιά και γι’ αυτό δεν θέλησα να τα αποχωριστώ. Αν ήμουν έμπορος θα τα πουλούσα όσο ήταν μικρά. Τα αγαπάω σαν παιδιά μου”, σημείωσε ακόμη.

Ο ιδιοκτήτης των ροτβάιλερ διώκεται για ανθρωποκτονία εξ αμελείας.

Στο μεταξύ, στην κηδεία του παιδιού που έγινε την Τρίτη, δεν πήγε ο πατέρας του 5χρονου και οι παππούδες του, καθώς το ζευγάρι είχε πάρει διαζύγιο.

Οι στενοί συγγενείς του παιδιού δεν ειδοποιήθηκαν από κανέναν για το θάνατο του παιδιού, καθώς η μητέρα και ο πατέρας του είναι διαζευγμένοι, ανέφερε το kozan.gr.

Έμαθαν για το γεγονός από τα μέσα ενημέρωσης δύο ημέρες μετά, με αποτέλεσμα, να μην παρευρεθούν στην κηδεία.

Διαβάστε επίσης:

Από τις ειδήσεις έμαθε ο πατέρας του 5χρονου για το χαμό του από τα ροτβάιλερ

Θρήνος στην κηδεία του πεντάχρονου- Τι υποστηρίζει ο ιδιοκτήτης των ροτβάιλερ

«Η συμπεριφορά ενός σκύλου αποτελεί ευθύνη του ιδιοκτήτη»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ