ΕΛΛΑΔΑ

«Στοπ» των τεχνικών στο κεντρικό δελτίο του Mega

«Στοπ» των τεχνικών στο κεντρικό δελτίο του Mega
EUROKINISSI-ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Την απόφασή της να σταματήσει τη μετάδοση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA ανακοίνωσε η Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου «έχουν περάσει 2,5 μήνες και οι εργαζόμενοι του MEGA συνεχίζουν να είναι απλήρωτοι χωρίς να γνωρίζουν τίποτα για το εργασιακό τους μέλλον. Μέχρι τώρα, με αίσθημα ωριμότητας κι ευθύνης και δυσανάλογα μπροστά σε αυτό που τους συμβαίνει, έχουν εκφράσει την διαμαρτυρία τους μόνο με κυλιόμενες στάσεις εργασίας, με σκοπό να προστατέψουν την δουλειά τους. Παρόλο που αρκετοί συνάδελφοι αρχίζουν και φθάνουν στα πρόθυρα της εξαθλίωσης, συνεχίζουν να προσφέρουν την εργασία τους χωρίς να αμείβονται».

Η Ένωση καλεί τους ιδιοκτήτες του καναλιού να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους απέναντι στους εργαζόμενους αλλά και την κυβέρνηση να παρέμβει για να «προστατέψει με νομοθετικές ρυθμίσεις ή και με άλλους τρόπους τους εργαζόμενους του MEGA αλλά και άλλων παρόμοιων περιπτώσεων». Η ανακοίνωση καταλήγει, αναφέροντας ότι «οι τεχνικοί αποφασίζουν να σταματήσουν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA μέχρι να λάβουν τις οφειλόμενες αμοιβές τους».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ