ΕΛΛΑΔΑ

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για το φόνο του ανθρώπου που βρέθηκε σε καταψύκτη

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για το φόνο του ανθρώπου που βρέθηκε σε καταψύκτη
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και αγχολυτικά χάπια είχαν δώσει με το ζόρι στον 63χρονο που βρέθηκε νεκρός μέσα σε καταψύκτη στην Καλλιθέα.

Όπως αποκάλυψε η τοξικολογική εξέταση, η πρώην σύζυγος του και η συνεργοί της σχεδίασαν το έγκλημα και αρχικά με το οινόπνευμα και τα υπνωτικά σκευάσματα έριξαν σε λήθαργο το θύμα. Αμέσως μετά -με κάποιο τρόπο- έφραξαν την αναπνευστική οδό για επέλθει έτσι ο ασφυκτικός θάνατος.

Η 49χρονη Βουλγάρα πρώην σύζυγος του είπε στους αστυνομικούς ότι αποφάσισε να τον σκοτώσει γιατί δεν άντεχε άλλο τους καυγάδες και μάλιστα ζήτησε βοήθεια από μια επίσης Βουλγάρα φίλη της καθώς και δυο Ρουμάνους τα στοιχεία των οποίων παραμένουν άγνωστα.

Τον Ιανουάριο του 2015 όλοι μαζί κάλεσαν το θύμα στο σπίτι της πρώην γυναίκας του δήθεν για να συζητήσουν ένα οικογενειακό πρόβλημα.

Μόλις ο 62χρόνος μπήκε στο διαμέρισμα τον χτύπησαν του έδεσαν χεριά και πόδια και του κάλυψαν το κεφάλι με ένα πανί.

Με απίστευτο θράσος πήγαν στο σπίτι του θύματος και άρπαξαν χρήματα και κοσμήματα ενώ η πρώην σύζυγος την άλλη μέρα πήγε σε πολυκατάστημα για να αγοράσει τον καταψύκτη. Με ανατριχιαστική ψυχραιμία τοποθέτησαν το πτώμα στον καταψύκτη και εξαφανίστηκαν στο εξωτερικό.

Η μια συνεργός συνελήφθη, όμως η πρώην σύζυγος και οι υπόλοιποι συνεργοί όχι μόνο έχουν εξαφανισθεί αλλά κανένας δεν γνωρίζει που βρίσκονται.

Μόνο για έναν από τους συνεργούς γνωρίζουν που βρίσκεται καθώς είναι υπήκοος Βουλγαρίας και έγκλειστος στις φυλακές Νιγρίτας Σερρών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ