Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στον Π.Μαυρίκο
Ολοκληρώθηκε λίγο μετά το μεσημέρι η διαδικασία της νεκροτομής στον Παναγιώτη Μαυρίκο. Οι ιατροδικαστές διαπίστωσαν ότι ο θάνατός του προήλθε από την πυρκαγιά που ξέσπασε στο αυτοκίνητο.
Η έρευνα θα συνεχιστεί στα τοξικολογικά εργαστήρια και αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός είκοσι ημερών.
Το Τμήμα Εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών και η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών δεν εντόπισαν ίχνος εκρηκτικού ή εμπρηστικού μηχανισμού, ενώ όπως λένε στο CNN Greece αρμόδιοι αστυνομικοί "αν είχε υπάρξει έκρηξη θα είχαν παραμορφωθεί οι λαμαρίνες που οχήματος και θα έσπαγαν και τα τζάμια".
Πάντως, μέχρι στιγμής δεν εντοπίστηκε στοιχείο δολιοφθοράς και για αυτό το λόγο θα ζητήσουν από κρατικό πραγματογνώμονα να τους απάντησει σε συγκεκριμένα ερωτήματα που αφορούν σε μηχανολογικά ζητήματα της λειτουργίας του αυτοκινήτου.
ΕΟΔΥ: 45 κρούσματα του ιού του Δυτικού Νείλου την τελευταία εβδομάδα - Οι «κόκκινες» περιοχές
09:57
Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή μειώνει την παγκόσμια ζήτηση πετρελαίου και «εκτοξεύει» τις τιμές
09:48
Ρέθυμνο: Στο νοσοκομείο ανήλικη σε κατάσταση μέθης - Συνελήφθησαν οι γονείς της
09:36
«Άστρο μαύρης τρύπας»: Έναν εντελώς νέο τύπο ουράνιου σώματος ανακάλυψαν αστρονόμοι
09:25