ΕΛΛΑΔΑ

Πλησιάζει τον δολοφόνο του 14χρονου η Αστυνομία

Πλησιάζει τον δολοφόνο του 14χρονου η Αστυνομία

"Έχουμε πια στα χέρια μας τα στοιχεία εκείνα που οδηγούν στο δράστη. Χρειαζόμαστε λίγη ώρα ακόμα για να ξεκαθαριστούν κάποιες λεπτομέρειες. " 

Αυτό είπε στο CNN Greece ο αξιωματικός του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφαλείας Θεσσαλονίκης που συμμετέχει στις έρευνες.

Οι Αρχές γνωρίζουν σε ποιον ανήκει το κουζινομάχαιρο με το οποίο δολοφονήθηκε ο 14 χρόνος και γνωρίζουν και σε ποιο σημείο του σπιτιού βρισκόταν το μαχαίρι και το πήρε ο δράστης για να καταφέρει τα θανατηφόρα χτυπήματα στο παιδί.

Από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε το πτώμα οι αστυνομικοί άρχισαν να λαμβάνουν καταθέσεις από τους φίλους του που από το προηγούμενο βράδυ ήταν μαζί.

Τέλος, θέμα ελάχιστου χρόνου είναι να απαντήσουν τα εγκληματολογικά εργαστήρια για τα αποτυπώματα που βρέθηκαν επάνω στο φονικό μαχαίρι.

Νωρίτερα, σε ανθρωποκτονία απέδωσε ο ιατροδικαστής τον θάνατο του 14χρονου, η σορός του οποίου εντοπίστηκε την Κυριακή το πρωί στο χωριό Γέφυρα της Θεσσαλονίκης.

Στο λαιμό του παιδιού υπάρχουν τραύματα από μαχαίρι και όπως αναφέρει σε επίσημη ανακοίνωσή της η αστυνομία, ο ανήλικος φέρει τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στην τραχηλική χώρα.

Ο 14χρονος εντοπίστηκε νεκρός στο κλειστό γυμναστήριο της περιοχής, από περίοικους και αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Αγίου Αθανασίου, μετά από δήλωση εξαφάνισης των γονιών του.

Στο σημείο μετέβη συνεργείο της υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, για την διερεύνηση του χώρου, ενώ προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Το κινητό τηλέφωνο του άτυχου 14χρονου, βρέθηκε απενεργοποιημένο στο πλευρό του, όπως και τα χρήματα που είχε μαζί του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ