Μπήκε σε τροχιά η ανάπλαση του Ελληνικού
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το πρώτο στάδιο των εργασιών για τη δημιουργία του παραλιακού πάρκου στο Ελληνικό. Σύμφωνα με την προγραμματισμένη πορεία των εργασιών αστικής ανάπλασης, η πρώτη φάση αφορά έργα δημοσίου συμφέροντος, τα οποία σταδιακά θα αλλάζουν την εικόνα της περιοχής προς το καλύτερο.
Η συνολική επένδυση θα φτάσει τα 8 δισεκατομμύρια ευρώ και πέραν της σημαντικής αλλαγής στο χώρο - που επί χρόνια έχει εγκαταλειφθεί - θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας. Υπολογίζονται περί τις 70.000
Με βάση τον προγραμματισμό κατασκευής, με την ολοκλήρωσή του έργου, το Ελληνικό θα αποτελεί το μεγαλύτερο παραλιακό πάρκο στον κόσμο και θα προσδώσει νέα δυναμική, από τη σκοπιά του τουριστικού προορισμού, στην Αθήνα, καθώς θα αυξήσει κατακόρυφα τις ψυχαγωγικές και πολιτιστικές επιλογές των επισκεπτών της πρωτεύουσας.
Ο ισραηλινός στρατός βομβάρδισε κέντρα εκπαίδευσης της Χεζμπολάχ στον Λίβανο
12:43
Axios: Τραμπ και Ζελένσκι θα συναντηθούν την Κυριακή στις ΗΠΑ
12:30
Στα «άκρα» οι σχέσεις Κίνας ΗΠΑ: Κυρώσεις από το Πεκίνο για την πώληση όπλων 11 δισ. από τον Τραμπ
12:25
Στο Ασκληπιείο Βούλας 16χρονη μετά από κατανάλωση αλκοόλ – Χειροπέδες στον ιδιοκτήτη καταστήματος
12:12