Συναγερμός στο Αιγαίο - Έρευνες για δύο φουσκωτά με περίπου 30 άνδρες
Δύο ελικόπτερα έχουν απογειωθεί για να ερευνήσουν την περιοχή νότια της Σύμης, όπου φαίνεται πως πλέουν δύο φουσκωτά, στα οποία ενδεχομένως να επιβαίνουν 25 με 30 κομάντος που είχαν επιχειρήσει να συλλάβουν τον Ερντογάν στο ξενοδοχείο, όπου διέμενε στη Μαρμαρίδα.
Στην περιοχή πλέουν ήδη η πυραυλάκατος "Βότσης" και η κανονιοφόρος "Ναυμάχος" αλλά και σκάφη του λιμενικού Σώματος, τα πληρώματα των οποίων κάνουν έρευνες ακόμα και σε τουριστικά σκάφη προκειμένου να αποφευχθεί η παράνομη είσοδος στο ελληνικό έδαφος στρατιωτών που έχουν πάρει μέρος στο πραξικόπημα.
Οι ελληνικές Αρχές έχουν τεθεί από την πρώτη στιγμή σε κόκκινο συναγερμό, ωστόσο τα τελευταία 24ωρα η επαγρύπνηση έγινε ακόμα μεγαλύτερη καθώς οι πληροφορίες έκαναν λόγο για ομάδα κομάντος που κρύβεται στα βουνά της νοτιοδυτικής Τουρκίας για να αποφύγει τη σύλληψη.
Η ομάδα αυτή ήταν επιφορτισμένη να συλλάβει και να θέσει υπό περιορισμό τον Τούρκο Πρόεδρο, Ταγίπ Ερντογάν. Τώρα οι Αρχές δεν αποκλείουν στα δύο φουσκωτά, που σύμφωνα με πληροφορίες πλέουν ακόμα (ώρα 18:50) σε τουρκικά χωρικά ύδατα, να επιβαίνουν οι εν λόγω ανδρές που μη έχοντας άλλο καταφύγιο αποφάσισαν να αυτομολήσουν στην Ελλάδα, όπως έκαναν πριν από μερικές ημέρες αξιωματικοί που προσγειώθηκαν με ελικόπτερο στην Αλεξανδρούπολη.
Το βίντεο με την επίθεση στο ξενοδοχείο όπου διέμενε ο Ερντογάν
ΕΣΠΑ: Oι προσωρινοί πίνακες για τα voucher παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών
01:00
Θερινές εκπτώσεις: Μέχρι τις 31 Αυγούστου - Με προσιτές τιμές τα τελευταία ψώνια
00:30
Η Ουκρανία καταστρέφει πυραυλικό σύστημα που προστάτευε το παλάτι του Πούτιν στη Μαύρη Θάλασσα
23:57
Νέο κύμα παραπληφόρησης στο Μαρόκο για τη Θέουτα - Ελήφθησαν μέτρα λέει το Ραμπάτ
23:49