Τραγωδία χωρίς τέλος
Συνεχίζεται η τραγωδία στα ελληνικά παράλια. Βρέφος ενός έτους βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του σε βάρκα στη θαλάσσια περιοχή Εφταλού-Σκάλα Συκαμιάς στη Λέσβο.
Στο σκάφος επέβαιναν περίπου 56 άτομα, μεταξύ των οποίων η μητέρα και ο αδερφός του ενώ το ενός μόλις έτους βρέφος μεταφέρθηκε αμέσως στο κέντρο υγείας Καλλονής όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Στο μεταξύ, σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή τη στιγμή επιχείρηση διάσωσης 200 περίπου προσφύγων που επέβαιναν σε ξύλινο σκάφος στο οποίο επέβαιναν. Η επιχείρηση γίνεται από το λιμενικό με τη συνδρομή και ιδιωτικών βαρκών.
ΧΡΗΜΑ
Από σήμερα τίθεται σε ισχύ το πασχαλινό εορταστικό ωράριο στα εμπορικά καταστήματα
06:00
ΚΟΣΜΟΣ
ΟΣΑ ΕΙΠΕ ΣΤΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ: Ο Τραμπ προειδοποιεί το Ιράν με σκληρά χτυπήματα τις επόμενες εβδομάδες: «Αν δεν κλείσουν συμφωνία, θα πλήξουμε ηλεκτροπαραγωγικούς σταθμούς»
05:40
ΧΡΗΜΑ
Fuel Pass: Πώς θα κάνετε την αίτηση για το επίδομα στην πλατφόρμα και πότε
05:00
ΧΡΗΜΑ
Youth Pass 2026: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις - Ποιοι είναι οι δικαιούχοι
04:00
ΧΡΗΜΑ