ΕΛΛΑΔΑ

Η αποτρόπαιη φάρσα στους γονείς της 19χρονης που «έφυγε» πριν από 13 μήνες

Η αποτρόπαιη φάρσα στους γονείς της 19χρονης που «έφυγε» πριν από 13 μήνες
EUROKINISSI/ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

Άλλο ένα περιστατικό του κυκλώματος που τηλεφωνεί σε ανυποψίαστους πολίτες με το πρόσχημα τροχαίων συγγενικών τους προσώπων ξαναχτύπησε. Αυτή τη φορά όμως, πρόκειται για «χτύπημα» κάτω από τη μέση. Μία μακάβρια και αποτρόπαια φάρσα που δεν την χωρά ο νους.

Την περασμένη Πέμπτη, το βράδυ, χτύπησε το τηλέφωνο του σπιτιού μας. Στην άλλη άκρη του τηλεφώνου μας ακούγεται η φωνή ενός παιδιού: Μαμά, μαμά, βοήθεια, έπαθα τροχαίο.

Σύμφωνα με το tempo24.gr, η μητέρα που σήκωσε το τηλέφωνο είναι η μητέρα της 19χρονης Πατρινής που πριν από 13 μήνες έχασε τη ζωή της σε τροχαίο. Όπως είναι φυσικό, η γυναίκα τα έχασε. Ο εφιάλτης ξαναζωντάνεψε και οι γονείς που προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους δεν πίστευαν αυτό που τους συνέβη.

Το ακουστικό έπεσε από τα χέρια αυτής της γυναίκας, η ταραχή της και η αναστάτωσή της έγιναν θηλιά που την έσφιξαν μέχρι τα κατάβαθα της ψυχής της ... είχε ξεχάσει πώς είναι να σε φωνάζει 'μαμά' κάποια φωνή, η Νεφέλη μας ήταν η μοναχοκόρη μας, ο πόνος της που κάποια φωνή τη λέει 'μαμά' είναι μαχαίρι στην πληγή...

Η περιγραφή του πατέρα της 19χρονης με επιστολή του στο tempo24.gr, συγκλονίζει:

«Την περασμένη Πέμπτη, 22 του Σεπτέμβρη, το βράδυ χτύπησε το τηλέφωνο του σπιτιού μας, με απόκρυψη... από την άλλη άκρη του τηλεφώνου μας ακούγεται η φωνή ενός παιδιού, 'μαμά μαμά, βοήθεια, έπαθα τροχαίο'!!!

Η μάνα που ακούει αυτή τη φωνή είναι η μητέρα της Μαρίας Νεφέλης Σπηλιοπούλου, που χάθηκε πριν από 13 μήνες σε τροχαίο στη συμβολή των οδών Μαιζώνος και Αράτου... Το ακουστικό έπεσε από τα χέρια αυτής της γυναίκας, η ταραχή της και η αναστάτωσή της έγιναν θηλιά που την έσφιξαν μέχρι τα κατάβαθα της ψυχής της ... είχε ξεχάσει πώς είναι να σε φωνάζει 'μαμά' κάποια φωνή, η Νεφέλη μας ήταν η μοναχοκόρη μας, ο πόνος της που κάποια φωνή τη λέει 'μαμά' είναι μαχαίρι στην πληγή...

Έπαθε κάποιο τροχαίο, λοιπόν, η κορούλα μας; μακάρι να ήταν ζωντανή και να είχε φωνή να μας το αναγγείλει και να τρέξουμε να το διορθώσουμε, μακάρι να μη ζούσαμε τον εφιάλτη της απουσίας της ένα χρόνο τώρα και να ηχούσε πάλι μέσα στο σπίτι μας η γλυκιά και δροσερή της αύρα...

Ήτανε όμως μια ακόμη φάρσα, την ώρα που το πένθος μας μέρα με τη μέρα κορυφώνεται, κάποιοι επέλεξαν κι εμάς να μας κάνουνε μία μακάβρια κι αποτρόπαια πλάκα, ίσως διεκδικώντας κάποιο χρηματικό ποσό.

Δυστυχώς, η συναισθηματική μας κατάσταση δεν επιτρέπει να θυμώσουμε ή να διεκδικήσουμε το δίκιο μας και κόντρα στους δράστες αυτής της απάνθρωπης πράξης. Ενημερώσαμε ήδη το αρμόδιο γραφείο της Ασφάλειας και μέχρι εκεί.

Είμαστε ήδη βαθύτατα καταρρακωμένοι με το Γολγοθά της απονομής δικαιοσύνης για το κακό που δεν είναι φάρσα

Γιώργος Σπηλιόπουλος
Σοφία Γαρουφαλή».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ