ΕΛΛΑΔΑ

Μητέρα μικρής Άννυ: Ο πατέρας δεν ήταν βίαιος με το παιδί

Μητέρα μικρής Άννυ: Ο πατέρας δεν ήταν βίαιος με το παιδί
ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - Eurokinissi

Ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου βρέθηκε σήμερα η μητέρα της 4χρονης Άννυ, απολογούμενη για την υπόθεση της δολοφονίας και τεμαχισμού της μικρής. 

Η Δημήτρηνα Μπορίσοβα χαρακτήρισε τον πατέρα του παιδιού ως περιστασιακό χρήστη ναρκωτικών και τόνισε πως δεν είχε δώσει δείγματα βίαιης συμπεριφοράς απέναντι στην κόρη τους. Η μητέρα του παιδιού ψύχραιμη, μίλησε για την σχέση της με τον κατηγορούμενο.

«Ποτέ δεν ήθελα να συμβεί κάτι κακό στην Άννυ, θα έδινα και τη ζωή μου για αυτό το παιδί» είπε χαρακτηριστικά και αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες που της επιρρίπτονται για κακουργηματική έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και πλημμέληματική ψευδορκία.

«Ρώταγα την μικρή αν έχει κάποιο παράπονο από μπαμπά της, ανησυχούσα μόνο γιατί ξυπνούσε πιο νωρίς από τον πρώτο κατηγορούμενο και την ρωτούσα συνέχεια. Δεν τον έχω δει ποτέ να χρησιμοποιεί βία. Μπροστά στο παιδί εγώ δεν έχω δει να κάνει ποτέ ναρκωτικά. Το παιδί δεν είχε κανένα πρόβλημα και σε όλες αυτές τις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας είναι μαζί του, δεν μπορούσε να μου περάσει από μυαλό ότι θα συμβεί κάτι...», προσέθεσε η μητέρα.

Ακόμη η κ. Μπορίσοβα δήλωσε πως ο πατέρας του παιδιού δεν φαινόταν τοξικομανής καθώς της μιλούσε κανονικά και δεν παρουσίαζε κανένα πρόβλημα.

Η ίδια υποστήριξε πως εκείνη εργαζόταν καθ’ όλο το διάστημα της σχέσης τους ενώ εκείνος εργαζόταν περιστασιακά. Του απέδωσε περιστασιακή χρήση κάνναβης αλλά και πρόβλημα με τον τζόγο, καθώς έπαιζε περίπου 200 ευρώ τον μήνα.

Σε ερώτηση της προέδρου για την χρήση των ναρκωτικών μέσα στο σπίτι η μητέρα ξεκαθάρισε ότι ο κατηγορούμενος δεν έκανε χρήση μπροστά στην μικρή, ενώ αναφορικά με το αν την πείραζε που ο Σάββας έκανε χρήση ενώ το παιδί ήταν στο σπίτι δήλωσε πως δεν γινόταν συνέχεια.

Μέτα την «εξαφάνιση» της μικρής – όπως αποκάλυψε - έφυγαν για την Βουλγαρία, μετά από προτροπή του πατέρα, ενώ όταν αυτός άφησε υπόνοιες για την υγεία του παιδιού προσπάθησε να αυτοκτονήσει.

«Πήρα το μαχαίρι πήγα να καρφωθώ...Στο λεωφορείο μου έλεγε να προσέχω τι να πω να μην μου πάρουν το παιδί, έκανα δήλωση εξαφάνισης στο χαμόγελο του παιδιού και εν συνέχεια στο αστυνομικό τμήμα», είπε.

Τέλος η μάρτυς αποκάλυψε ένα περιστατικό βίας μεταξύ της ίδιας και του Σάββα όταν εκείνος είχε διαβάσει μηνύματά της με άλλον άντρα στο Facebook.

«Με πήρε τηλέφωνο μια μέρα στη δουλειά και μου είπε να τσακιστώ να πάω στο σπίτι, εγώ κατάλαβα ότι είναι νευριασμένος και πήγα. Φώναζε και μου έλεγε να μπω σπίτι, και μετά εγώ δεν ήθελα και τότε με χτύπησε, μου είπε για το Facebook και ότι είχε διαβάσει κάποια μηνύματα. Εμένα μου φάνηκε περίεργο και τότε κατάλαβα ότι τα διάβασε ο τέταρτος κατηγορούμενος και του τα είπε. Άλλη φορά δεν με είχε χτυπήσει».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ